Palazzo Arzaga Hotel Spa & Golf Resort

  Taliansko, Lombardia, Calvagese della Riviera

PALAZZO ARZAGA - golf

    Taliansko, Lombardia, Talianske jazerá, Calvagese della Riviera, Lago di Garda
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Palazzo Arzaga se nachází v blízkosti jezera Lago di Garda cca 30 km od Verony. Jen pár kilometrů od hotelu se nachází velký aquapark Gardaland a zábavní park Canevaworld.

Vybavení hotelu

Původní palác z 15. století byl přestavěn na luxusní hotel, který Vám poskytne služby na té nejvyšší možné úrovni. Hotel nabízí svým hostům recepci, několik restaurací a barů, prádelnu čiistírnu, smenárnu, baby sitting, mini klub pro děti, 24 hodinový servis, velké konferenční centrum a lázeňské centrum.

Vybavení pokoje

 Všechny pokoje jsou klimatizované a velmi vkusne vybaveny starožitným nábytkem. Majíkoupelnu s vysoušecem vlasu, WC, minibar, satelitní TV, telefon a trezor.

Stravování

Snídaně jsou podávány formou velmi bohatého bufetu.

Sport a zábava

Milovníky golfu určitě nadchne zdejší krásné mistrovské golfové hrište z dílny Jacka Nicklause. Součástí resortu je i golfová akademie od Garyho Playera. Dále pak krome golfu máte možnost jízdy na koních, cyklistiky, plachten na jezeře, kanoeingu, windsurfingu, potápení a rybolovu. Nechybí zde ani relaxacní a lázenské centrum, dva tenisové kurty, bežecká trať pro jogging, venkovní bazén a vnitrní bazén s termální vodou, telocvična a sauna.

Náš názor

Skvělá volba pro milovníky romantiky, luxusu, sportovního vyžití i kulturních a historických památek.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Palazzo Arzaga Hotel Spa & Golf Resort *****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 992 790
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-palazzo-arzaga-golf-lombardie-taliansko-z992790/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií