Pension Sanja

Chorvátsko, Kvarner, Crikvenica

Pension Sanja

  Chorvátsko, Crikvenica, Kvarner
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Ubytování se nachází cca 200 m od moře, v klidné části Crikvenice asi 500 od centra letoviska. U domu jsou parkovací místa.

Studio pro 2 osoby se skládá z jedné místnosti se 2 lůžky a s kuchyňským koutem. Studio pro 2 – 4 osoby se skládá z jedné místnosti s manželskou postelí a palandy (pro děti do 12 let), oddělené kuchyňky. 2x Apartmán pro 2 - 3 osoby má dvoulůžkovou ložnici s jednou přistýlkou (pro dítě do 12 let), kuchyňský kout.

Apartmán komfort pro 2 – 3 osoby má dvoulůžkovou ložnici s jednou přistýlkou, oddělenou kuchyni, velkou terasu, klimatizaci za příplatek. Apartmán komfort pro 4 osoby má velkou ložnici se 2 manželskými lůžky, oddělenou kuchyni, terasu, klimatizaci za příplatek. Prostorný apartmán komfort pro 4-6 osob se nachází v přízemí, má dvě samostatné dvoulůžkové ložnice, obývací místnost s 1 – 2 přistýlkami, velkou terasu, klimatizaci za příplatek. Každý apartmán má vlastní koupelnu/WC, WiFi připojení zdarma.

Klimatizace je možná pouze pro pokoje 'komfort' za příplatek 5,-€/den.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 596 439
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií