Penzion Baden

Slovensko, Južné Slovensko, Vel'ký Meder

PENZION BADEN - Rekreační pobyt - Veľký Meder

  Slovensko, Slovenské termály, Západné Slovensko, Veľký Meder
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Můžete také využít možnosti sportu a zábavy v okolí: jízda na koni, turistika, výlety loďkou, tenis, wellness, fitnes, v letní sezónu jsou otevřeny zahradní restaurace s hudbou a tanečními večírky a bohatým výběrem speciáních jídel a nápojů.

V nejbližším okolí se nachází Termální koupaliště Velký Meder – navštivte celoročně otevřený komplex bazénů s vodou z termálních pramenů, jedinečných atrakcí pro děti a relaxace pro Vás.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, s vlastním sociálním zařízením a TV/SAT (32 programů).

Slevy

Parkování u penzionu ZDARMA.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 578 279
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií