Penzion Belite Skali

Bulharsko, Lozenec

Penzion BELITE SKALI

  Bulharsko, Lozenec
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Oblíbený penzion v blízkosti centra letoviska (100 m) v klidné rezidenční zóně jen pár desítek metrů od 3 různých pláží.

Ubytovanie

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích, některé pokoje s možností přistýlky (rozkládací gauč pro jednu dospělou osobu nebo dvě děti do 12-ti let), k dispozici také mezonetový rodinný pokoj pro 4 osoby, všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením (SWC), balkónem, ledničkou, rychlovarnou konvicí, SAT-TV a klimatizací zdarma. Jeden pokoj v přízemí je nabízen jako jednolůžkový bez příplatku.

Vybavenie

Recepce, Wi-Fi zdarma, terasa s posezením.

Stravovanie

Vlastní, snídaně, polopenze či plná penze (snídaně formou švédského stolu, večeře formou švédského stolu (při menším počtu strávníků mohou být podávány snídaně a večeře servírované o 3 chodech - salát, hlavní jídlo, dezert, chléb a sklenice vody (další nápoje za poplatek), obědy servírované o 3 chodech - polévka, hlavní jídlo, salát nebo dezert, chléb a sklenice vody). Strava je podávána v blízkém hotelu Stará Kašta (cca 200 m).

Pláž

K dispozici je několik písečných pláží, jižní cca 240 m (s barem, lehátky a slunečníky za poplatek), velká severní cca 500 m (převlékárny, sprchy, lehátka a slunečníky za poplatek, nabídka vodních sportů za poplatek) a malá pláž s tmavým pískem (nudistická) cca 150 m od penzionu.

Názor CK

Ubytování v blízkosti centra, ideální poloha s možností využívání různých plážíDOPORUČUJEME !!! Dětská cena do 18-ti let.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Belite Skali
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 120 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 372 697
Dnes 8–16 h

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií