Penzion Joze

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Promajna

Penzion JOZE

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Promajna
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

nachází se 80 m od oblázkové pláže

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s rozkládacím gaučem pro jednu dospělou osobu nebo 2 děti do 12-ti let. Pokoje jsou vybaveny vlastním SWC a balkónem se zahradním nábytkem. Dva pokoje bez balkónu s vlastním posezením na terase.

Vybavení

všechny pokoje mají KLIMATIZACI a Wi-Fi zdarma, parkování bezplatně, chladnička je k dispozici vždy pro 2-3 pokoje

Stravování

polopenze - snídaně je formou bufetu (uzeniny, sýry, vajíčka, máslo, marmeláda,med, sladké a slané pečivo..) k dispozici v neomezeném množství - večeře je servírovaná, sestávající ze dvou chodů - jednotná polévka + výběr ze 3 hlavních jídel. K hlavnímu jídlu je podávána příloha a pečivo. Zdarma je k večeři poskytována sklenice vody. Další nápoje za příplatek. 

Pláž

široká oblázková pláž cca 80 m chráněná borovicemi tvořícími přirozený stín, pozvolný vstup do moře, pláž je vhodná i pro seniory a malé děti

Slevy a výhody

vlastní doprava - 1.500 ,- Kč, spojení 2 turnusů - 1.500,- Kč, ubytování v pokoji bez balkónu s vlastním poszením na terase - 300,- Kč/os./pobyt

Upozornění

jednolůžkový pokoj + 700,- Kč/noc,

Názor CK

jedna z nejkrásnějších  pláží makarské riviéry, moderní penzion, delegátka přímo v penzionu

Stravování

polopenze - snídaně je formou bufetu (uzeniny, sýry, vajíčka, máslo, marmeláda,med, sladké a slané pečivo..) k dispozici neomezeném množství - večeře je servírovaná, sestávající ze dvou chodů - jednotná polévka + výběr ze 3 hlavních jídel. K hlavnímu jídlu je podávána příloha a pečivo. Zdarma je k večeři poskytována sklenice vody. Další nápoje za příplatek. 

Plážový servis

Penzion JOZE se nachází 80 m od oblázkové pláže 

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Joze
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 027 202
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-penzion-joze-makarska-riviera-chorvatsko-z1027202/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií