Porto Azzurro Hotel

  Malta, Xemxija

Porto Azzurro Apartments

    Malta, St. Pauls Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Porto Azzurro Apartments sa nachádza v ohromujúcom prostredí, v okolí zálivu St Paul's Bay, na ostrove Malta. Priateľský personál v kombinácii s príjemným prostredím a dych-vyrážajúcim výhľadom zaručujú príjemný pobyt a príjemnú dovolenku. Komplex sa nachádza v pešej vzdialenosti od obchodov, reštaurácií, vodných športov, autobusovej zastávky a prímorskej promenády. Len pár kilometrov od hotela narazíte na dve piesočnaté pláže zálivu Golden Bay a zálivu Mellieha. Asi 15-20 minút jazdy od Xemxija Valley môžete navštíviť ostrov Gozo a Comino, cez kanál Gozo sa trajektom dopravite do mesta Cirkewwa.
Vzdialený od letiska MLA cca 20 km

Ubytovania

K dispozícii sú: štúdio pre 1 -2 osoby, jednospálňové apartmány s možnosťou dvoch prísteliek.
Všetky izby sú priestranné a majú výhľad na bazén alebo na krajinu. Všetky izby sú plne vybavené balkónom, klimatizáciou, kúpeľňou so sprchou, TV so satelitným príjmom, rádiom, trezorom a telefónom s priamou voľbou.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, TV salónik, internet café, telefónne automaty, herňa, služba stráženia detí, práčovňa, samoobsluha, úschovňa batožiny, požičovňa áut, zmenáreň a taxi služba. Vonkajší bazén s časťou pre deti, krytý vyhrievaný bazén, masáž, vírivka, Jacuzzi, sauna a Fitnes centrum.

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky.
Komplex má 2 hlavné reštaurácie ponúkajúce medzinárodnú kuchyňu na raňajky, obed a večeru. Jedna z reštaurácií má pizza menu. Dva hotelové bary ponúkajú občerstvenie, nápoje a výhľad na more.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Porto Azzurro Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá, kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 550 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 770 386
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-porto-azzurro-apartments-malta-ostrov-malta-z770386/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Malta

Oblasť Stredozemného mora bola vždy miestom na dejiny bohatých udalostí. Jedným z miest, kde sa stretávali rôzne kultúry, bolo i Maltské súostrovie. Malta, Comino i Gozo ležia veľmi blízko talianskej Sardínie. Od severnej Afriky ich delí 250 kilometrov. Farba mora, ktoré obmýva brehy ostrovov, je tmavo modrá, miestami prechádza do tyrkysovej alebo svetlomodrej farby. Skalnaté pobrežie skrýva bohatý podmorský život, ktorý je vďaka čistote mora pozorovateľný voľným okom. Malta je ideálnym cieľom dovolenky kvôli kombinácii leňošenia na pláži a poznávania tunajších pamiatok. K najkrajším plážam v zálive patria Mellieha Bay a Golden Beach. Subtropické slnečné podnebie umožňuje turistom tráviť tu nádhernú dovolenku od apríla do konca októbra.

Malta - viac informácií