Princesa Solar Hotel

  Španielsko, Andalúzia, Torremolinos

Princesa Solar Hotel

    Španielsko, Andalúzia, Costa del Sol, Torremolinos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Princesa Solar Hotel sa nachádza v obľúbenom letovisku Torremolinos len 300 m od pláže La Carihuela a 700 m od centra mesta na pobreží Costa del Sol v Španielsku. Ponúka vynikajúce služby, možnosti pre trávenie voľného času a pre odpočinkovú dovolenku. Hotel je ideálny pre páry a rodiny a ponúka priestranné izby uprostred upravenej tropickej záhrady. Hostia do Princesa Solar si môžu oddýchnuť na blízkych plážach, ale aj preskúmať nespočetné množstvo atrakcií, ako je Tivoli zábavný park, aquapark, Selwo Aquarium a Zoo Krokodília farma či Picassovo múzeum. Hotel má taktiež perfektnú pozíciu pre návštevu historického centra Malagy a jej mnohých múzeí, pamiatok a divadiel. Do Malagy sa dostanete za 20 minút jazdy autobusom (zastávka priamo pri hoteli) alebo vlakom (stanica 700 m od hotela).

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou
Všetky izby sú vybavené kompletne renovovaným nábytkom, drevenou podlahou, klimatizáciou (teplá-studená) s oddeleným ovládacím panelom v každej izbe, TV s plochou obrazovkou s národnými programami a medzinárodnými kanálmi, vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie na internet, telefón, detektor dymu v spálni, minibar, trezorom zdarma, kúpeľňu s vaňou, sušičom vlasov, toaletnými potrebami a podobne, veľkú terasu s nábytkom (stôl + dve stoličky ). Detská postieľka je k dispozícii na vyžiadanie (zadarmo).

Služby hotela

24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, vonkajšie vyhrievané jacuzzi, detský bazén, detský klub, animačný tím, večerná zábava, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, konferenčné priestory, biznis centrum, fitness, sauna/spa servis (za poplatok), rozšírené služby recepcie, pomoc s prehliadkami/vstupenkami, čistiareň/práčovňa, úschovňa batožiny, izbový servis (vo vyhradenom čase), výťah, prenájom bicyklov v blízkosti, herňa, biliard

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia
Hostia majú k dispozícii vynikajúcu bufetovú stredomorskú kuchyňu v Grand Buffet Libre a rôznych baroch, so zvláštnym Grand Buffet každý štvrtok. Hotel má dve elegantné salóniky, bar a kokteil priestor na konanie osláv a iných akcií s kapacitou až 250 osôb.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Princesa Solar Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 512 284
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-princesa-solar-hotel-andaluzia-spanielsko-z1512284/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií