Onyria Quinta da Marinha Hotel

  Portugalsko, Lisabon a okolie, Cascais

QUINTA DA MARINHA GOLF RESORT - golf

    Portugalsko, Lisabon a okolie, Cascais
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Quinta da Marinha je moderní hotel, který byl postaven mezi zelenými horami Sintry a modrým Atlantickým oceánem. Komplex hotelu, vil a golfového hřiště leží v blízkosti elegantního městečka Estoril, romantického a historického města Sintra a typicky portugalského a kosmopolitního Lisabonu.

Vybavení hotelu

Hotelovým hostům je v celém resortu k dispozici recepce, 5 restaurací, několik barů, herna, bazén s mořskou vodou, parkoviště, golfový Club house, kadeřnictví, obchody a dětský klub. V hotelu je několik multifunkčních konferenčních místností. Hotel organizuje zábavné programy pro hosty.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou klimatizovány a k jejich vybavení patří koupelna/WC, vysoušeč vlasů, SAT-TV, minibar, wifi připojení k internetu, klimatizace, centrální vytápění, trezor, telefon s přímou volbou, balkon.

Stravování

Snídaně s možností dokoupení polopenze.

Sport a zábava

3 venkovní bazény (2 s mořskou vodou), fitness centrum, sauna, turecké lázně, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, 18-ti jamkové hřiště, kde jsou upřednostňováni klienti hotelu, speciální ceny green fees, speciální ceny výukových programů, 6 osvětlených tenisových kurtů, dětský klub, půjčovna kol.

Náš názor

Jednoznačně to NEJ pro všechny milovníky GOLFU!!!!!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Onyria Quinta da Marinha Hotel *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 2500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 888 968
Dnes 8–16 h

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií