Raiatea Lodge Hotel

  Francúzsko, Francúzska Polynézia, Raiatea

Raiatea Lodge Hotel

    Francúzsko, Francúzska Polynézia, Raiatea
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Raiatea Lodge Hotel se nachází na západním pobřeží Raiatea, naproti Bora Bora. Je vzdálen pouhých 5 minut jízdy od letiště a 10 minut jízdy od centra města Uturoa.

Vybavení hotelu

restaurace a bar knihovna cyklistika potápění šnorchlování

Vybavení pokoje

Každý pokoj je vybaven ventilátorem a klimatizací, TV s plochou obrazovkou, trezorem a koupelnou s vysoušečem vlasů. K dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Stravování v hotelu

snídaně

Služby v ceně zájezdu

klimatizace internet šnorchlování

Služby za poplatek

potápění

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Raiatea Lodge Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 257 958
Dnes 8–16 h

Lokalita

Francúzsko

Francúzsko je okrem Ruska najväčšou európskou krajinou, ktorej súčasť tvorí aj známy ostrov Korzika. Okrem pevninskej časti patria ku krajine aj magické ostrovy Martinik, Réunion alebo súostrovie Francúzska Polynézia. Hlavným mestom je Paríž, romantické mesto plné života a umeleckých zážitkov. Vďaka značnej rozľahlosti francúzskeho územia tu taktiež nájdete zasnežené vrcholy Pyrenejí a Álp, ktoré sú vychýreným rajom pre lyžiarov, rovnako ako aj čarovné Azúrové pobrežie na juhu krajiny. Každý kút tejto osobitej krajiny vám umožní prežiť jedinečné okamihy. Francúzsko je taktiež rajom eurovíkendov a poznávacích zájazdov. Veľmi populárne sú historické pamiatky svetového formátu rozosiate po celej krajine od Normandie až po Azúrové pobrežie. Francúzsko je svetovo najvychýrenejšou vinárskou krajinou, ktorá sa preslávila aj vďaka cyklistike.

Francúzsko - viac informácií