Rainers Hotel Vienna

  Rakúsko, Viedeň, Vídeň

Rainers Hotel Vienna

    Rakúsko, Rakúske termály, Viedeň
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

, Je tiež východiskovým bodom pre výlety do neďalekého kúpeľného mesta Baden a do termálnej oblasti.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum mesta: Wien 4 km, Vlaková stanica: Hauptbahnhof Wien 1,7 km, Autobusová zastávka: Stanica Sonnleitnergasse 10 m, Metro: Stanica S-Bahn Matzleinsdorfer Platz 1 km, Letisko: Viedenské medzinárodné letisko Schwechat 18 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Recepcia, WLAN: zdarma, Výťah, Parkovanie: za poplatok zaplatený lokálne Euro 23, - 24 hodín, Raňajková miestnosť, reštaurácia, bar, seminárna miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka ako doplnková posteľná bielizeň nie je možná, vaňa / sprcha / WC, Fén, Klimatizácia: zadarmo, Vykurovanie, Minibar: platí sa na mieste, Rádio, SAT TV, WLAN: zadarmo.

typy izieb a apartmány

2 posteľová vaňa / sprcha / WC, ~ 22 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu.

Aktivity v cene

Posilňovňa.

Deti

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

splatné na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 950
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií