Ramada Plaza Hotel Wyndham

  Turecko, Antalya

Ramada Plaza Antalya

    Turecko, Antalya, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Tento luxusný 5- hviezdičkový hotel Vás nadchne svojou jedinečnou architektúrov a kvalitnými službami ktorými je Turecko všeobecne známe.

Poloha

Hotel je postavený na pobreží Stredozemného mora. Nachádza sa v centre samotnej Antalye. Najbližšie nákupné možnosti nájdete v okolí hotela, medzinárodné letisko Antalya je vzdialené 15 km.

Vybavenie

17- poschodová hlavná budova, vedľajšia budova, 318 izieb, 8 výťahov, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, a 'la carte reštaurácia (rybacia), 4 bary, bazén, vnútorný bazén, detský bazén, vnútorný detský bazén, denné a večerné animácie, živá hudba, miniklub (4 - 12 r.), mini disco, fitnes, aquagymnastika, zumba, šípky, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: SPA centrum, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:

2- lôžkové deluxe izby s výhľadom na mesto (30m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., deluxe izby s bočným výhľadom na more (30- 36m2, max. 2+2), rodinné suity (60- 67m2, max. 4+0), suity (53m2, max 3+0), centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/ sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, trezor, minibar, balkón.

Stravovanie

24 hod. ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 10:30, obedy 12:30 - 14:30, večere 19:00 - 21:30, snack 12:30 - 17:00, polnočné občerstvenie 24:00 - 02:00, káva, čaj a koláčiky 16:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a vybrané importované nápoje 24 hod. v lobby bare. Za poplatok: a´la carte reštaurácie, niektoré importované nápoje. Podrobný rozpis konceptu stravovania dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž

Súkromná kamienková pláž so vstupom cez mólo sa nachádza priamo pred hotelom a dostanete sa na ňu po schodíkoch. Plážový servis ako sú ležadlá, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Ramada Plaza Hotel Wyndham *****
Typ pláže: obtiažny prístup, skalnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 120 425
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-ramada-plaza-antalya-antalya-turecko-z1120425/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií