Hotel Portofino Resort Tangalle

  Srí Lanka, Hambantota, Tangalle

Ranna 212

    Srí Lanka, Hambantota, Tangalle
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha: Hotel Ranna 212 se nachází na jihu Srí Lanky. Letiště Colombo je vzdáleno asi 212 km. Tangalle je vzdáleno 12 km.

Vybavení: Hotelový komplex nabízí 54 pokojů, které byly postaveny v létě 2012. Dalším vybavení lobby s Wi-Fi (zdarma), hlavní restaurace, barbecue restaurace, bar na pláži, knihovna, DVD půjčovna, venkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazen, sluneční terasa, lehátka, matrace a slunečníky zdarma.

Ubytování: Pokoje zařízené v jemných přírodních odstínech s stylovými akcenty, vana a sprchový kout / WC, fén, posezení, bezdrátové připojení k internetu (v ceně), trezor, LCD TV, DVD přehrávač, minibar ( za poplatek) ,servis k přípravě čaje a kávy, balkon. Typy ubytování 4+0, 2+2, 3+1, 2+0, 2+1, JP.

Stravování: Polopenze (všechna jídla formou bufetu). Plná penze plus za příplatek k tomu případně jednu sklenici piva, vína nebo nealkoholický nápoj s jídlem.

Pláž: Písčitá u hotelu.

Sport: Beach volejbal, vodní sporty, půjčovna kol, lázně a aromaterapie, nepravidelné večerní programy s živou hudbou.

.

Program pobytového zájezdu Srí Lanka:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Srí Lanka.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Portofino Resort Tangalle ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 846 052
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-ranna-212-hambantota-sri-lanka-z846052/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovným štátom v Indickom oceáne pri juhovýchodnom výbežku Indie, s ktorou je spojená pásom koralových útesov, nazývaných Adamov most. Predtým bol ostrov známy pod názvom Cejlón. Prírodné krásy tohto stále zeleného ostrova sú vďaka priaznivému podnebiu veľmi rozmanité a Srí Lanka je domovom jedinečných rastlinných i živočíšnych druhov. Príroda prechádza od pobrežných piesočných pláží a palmových hájov cez čajovníkové a ryžové polia až po dažďové pralesy. Rovnako bohaté je aj more, najmä koralové útesy sú plné pestrofarebného života. Podobne ako príroda, tak aj umelecké a architektonické pamiatky na tomto ostrove ohromia svojich návštevníkov. V mestách sú to hlavne stavby poukazujúce na éru kolonializmu. Po celom ostrove sú rozosiate posvätné chrámy, svätyne a pútnické miesta hinduistických a budhistických náboženstiev.

Srí Lanka - viac informácií