Regatta Palace Hotel

  Bulharsko, Slnečné pobrežie

REGATTA PALACE

    Bulharsko, Slnečné pobrežie
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: 35 km Najbližšie mesto (km): Slnečné pobrežie 2km Typ pláže: piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 200 m

Základné informácie

Jeden z menších moderne a vkusne zariadených hotelov vyššej kategórie pozostáva zo 47 izieb (5 podlaží). K dispozícii je bazén, detský bazén, strážené parkovisko (za poplatok), obchod, zmenáreň, práčovňa, požičovňa motorových vozidiel, kaderníctvo a trezor na recepcii. Hotel je vhodný aj pre náročnejšiu klientelu.

Poloha

Hotel sa nachádza približne 35km od letiska, centrum letoviska je vzdialené približne 2km.

Vybavenie izieb

Štandardné izby sú moderne a komfortne zariadené. Majú balkón a sú vybavené klimatzáciou, TV, telefónom, chaldničkou a je tu i propojenie na internet. K dispozícii je kúpeľňa so sprchou, fénom a WC. Izby sú upratované denne.

Pláž

Verejná piesočnatá pláž sa nachádza 200m od hotela. Hotel neposkytuje plážové osušky. Ležadlá a slnečníky sú na pláži za poplatok, pri bazéne zdarma.

Strava

Hlavná reštaurácia podáva jedlá medzinárodnej i domácej kuchyne. Počas pobytu využite bar pri bazéne.

Pre deti

Deťom je k dispozícii detský bazén, detská stolička v reštaurácii, detská postieľka a detské ihrisko.

Šport a zábava

Hostia môžu využívať bazén, k dispozícii sú ležadlá a slnečníky zadarmo. Hotel ponúka tiež fitness centrum (za poplatok) a biliard (za poplatok).

Wellness

Hotel ponúka za poplatok možnosť využiť kaderníctvo alebo saunu.

Koncept

Hotel ponúka polpenziu plus, podávané sú raňajky a večere formou otvoreného bufetu. Za príplatok je možnosť doobjednať obedy vo forme menu. Podrobný popis služieb dostanú hostia na recepcii pri ubytovaní.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Regatta Palace Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 474 439
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-regatta-palace-slnecne-pobrezie-bulharsko-z1474439/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií