Hotel Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

Regency Plaza Aqua Park & Spa

    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:

V malebnej Namq Bay, priamo pri dlhej piesočnatej pláži s koralovým útesom (kúpacie topánky sa odporúčajú). Populárne Naama Bay je vzdialené cca. 20 min.

Popis:

Exkluzívna vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia a niekoľko ? la carte reštaurácií (talianska, Stredného východu, čínska, indická a libanonska), diskotéka, amfiteáter, 3 bary, internetové kaviarne a obchody. V krásnej, rozľahlej záhrade je veľký Aqua Park vrátane 5 rôznych šmykľaviek pre dospelých a detský kútik. Na slnečnej terase sú slnečníky lehátka a plážové osušky zdarma

Izby

Všetky izby sú pohodlné, s klimatizáciou, kúpeľňou/WC, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, satelitný TV, chladnička, balkón alebo terasa s výhľadom do záhrady. Za príplatok s výhľadom na more.

Šport

2 tenisové kurty (s umelým osvetlením za poplatok), posilňovňa, plážový volejbal, vodné hry, stolný tenis. Príplatok: škola potápania, health club, masáže. Viacjazyčné animácie.

Pre deti

Detské ihrisko, detský zábavný program, samostatný detský bazén, detský klub (4-12 rokov).

Stravovanie

All-inclusive: Raňajky, obedy a večere (formou bufetu), denné občerstvenie, popoludňajšia káva/čaj a pečivo. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodín (víno iba u jedla v hlavnej reštaurácii, espresso a cappuccino za príplatok).

0220 665 410 Číslo zájazdu: 723 957
dnes zatvorené