Hotel Residence La Splaza

  Taliansko, Lombardia, Montecampione

Rezidence La Splaza/Le Baite - se skipasem

    Taliansko, Lombardia, Val Camonica, Montecampione
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nástup

check-in: 16:00 - 18:00 hod. / check-out: do 10:00 hod.

Poloha

Rezidencie La Splaza  a Le Baite sa nachádzajú vo výške 1 200 m. N m. V menšom horskom stredisku Montecampione. V centre mesta sú všetky potrebné služby ako reštaurácia, obchody, pizzeria, lekáreň, bankomat a ďalšie. Lyžiarske centrum Montecampione sa nachádza priamo pri rezidenciami.

Zariadenie

Recepcia, parkovanie, garáž (za poplatok), lyžiareň, reštaurácia (partnerská reštaurácia - od rezidencie La Splaza asi 200 m, alebo priamo v rezidencii Le Baite).

Ubytovanie

Ponúkame Vám príjemné ubytovanie v 4-6 lôžkových apartmánoch typu MONO a BILO. Všetky apartmány sú vybavené vybaveným kuch. kútom a vlastným soc. zariadením.

Stravovanie

Vlastné. Možnosť dokúpenia polpenzie (v partnerskej reštaurácii - od rezidencie La Splaza asi 200 m, alebo priamo v rezidencii Le Baite).

Ďalšie informácie

SKIPAS MONTECAMPIONE V CENE!

Vlek

Lyžiarske stredisko Montecampione sa nachádza priamo pri rezidencii.

MONO 4

Obsadenosť 2-4 osoby - obývacia miestnosť s rozkládacípohovkou pre 2 osoby a 2 prístelkami, vybavený kuch. kút, vlastné soc. zariadenie, TV, telefón, fén. Niektoré apartmány majú balkón. Rozmiestnenie lôžok v apartmánov sa môže mierne líšiť.

MONO 6

Obsadenosť 4-6 osôb - obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, miesto s 2 oddelenými lôžkami a 2 výsuvnými prístelkami, vybavený kuch. kút, vlastné soc. zariadenie, TV, telefón, fén. Niektoré apartmány majú balkón. Rozmiestnenie lôžok v apartmánov sa môže mierne líšiť.

BILO 6

Obsadenosť 4-6 osôb - spálňa s oddelenými lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby a 2 prístelkami, vybavený kuch. kút, vlastné soc. zariadenie, TV, telefón, fén. Niektoré apartmány majú balkón. Rozmiestnenie lôžok v apartmánov sa môže mierne líšiť.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Residence La Splaza ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 30 m
Villaggio Club Le Baite ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 708 536
dnes zatvorené

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií