Hotel Luna Residence

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro

Rezidenicie LUNA I - IV

    Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Sabbiadoro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
popis

Rezidencie situované v blízkosti voľnej pláže, pár krokov od centra Lignano Sabbiadoro medzi ulicami via Millefiori a via Lilienfeld.

Vybavenie

Štyri 7 poschodové rezidencie, každá má 4 vchody, 2 výťahy, vyhradené parkovacie miesto. Na prízemí rezidencií sa nachádza mnoho obchodov, barov a požičovňa bicyklov. Luna 1 sa nachádza 150 m od mora, parkovisko 200 m. Luna 2 sa nachádza 120 m od mora, parkovisko 400 m Luna 3 sa nachádza 80 m od mora, parkovisko 350 m Luna 4 sa nachádza asi 50 m od mora, kryté parkovisko 350 m Vratná kaucia pre prípad poškodenia apartmánu 100 € - pri odchode vrátená. Pes povolený za poplatok na mieste. Apartmány sú nie vybavené posteľnou bielizňou - je možné zapožičať za doplatok. Uteráky a osušky v cene nie sú.

Ubytovanie

Apartmány sú vybavené TV, klimatizáciou a elektrickým kávovarom. Light WI-FI (bez streamovania, bez sťahovania) na vyžiadanie (nie je zahrnuté v cene, objednať na mieste 20€/týždeň). Luna 1 - APT B4 na 7. poschodí. Obývacia izba s kuchynským kútom (menšia chladnička), s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa so sprchovacím kútom (vchod z izby), balkón so sedením s bočným výhľadom na more a s výhľadom na lagúnu. Max. 4 osôb Luna 2- APT B5X 3. poschodí, kompletne zrekonštruované a vybavené moderným nábytkom. Obývacia izba s kuchynským kútom (s veľkou chladničkou) a rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, trojlôžková izba (manželská posteľ a samostatné lôžko), kúpeľňa s uzatvorenou sprchou, balkón s nábytkom s bočným výhľadom na more. Práčka, 2x TV, mikrovlna rúra, umývačka riadu, bezpečnostné dvere. Max. 5 osôb Luna 3 - APT B5 na 4. a 5. poschodí .Obývacia izba s kuchynským kútom (s veľkou chladničkou) a rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, trojlôžková izba, kúpeľňa s uzatvorenou sprchou, balkón so sedením, trezor, mikrovlná rúra. Max. 5 osôb. Luna 4 - APT B5S na 2. a 3. poschodí sú kompletne zrekonštruované a vybavené moderným nábytkom. Obývacia izba s kuchynským kútom (s veľkou chladničkou) a rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, trojlôžková izba, kúpeľňa s uzatvorenou sprchou, balkón so sedením s bočným výhľadom na more. Práčka, 2x TV, mikrovlná rúra, umývačka riadu, bezpečnostné dvere. Max. 5 osôb.

Stravovanie

Bez stravy.

Poznámka

Povinné poplatky na mieste: - pobytová taxa 0,7€/osoba/noc - záverečné upratovanie 40€ Možné poplatky na mieste: - detská postieľka 4/noc - detská stolička 2€/noc - pes 10€/noc

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Pavla Mikulášová - TERRATRAVEL, IČO 32066589.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Rezidenicie LUNA I - IV ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Friuli Venezia Giulia, Lignano

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Luna Residence ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 015 324
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Rezidenicie LUNA I - IV
    Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Sabbiadoro

Cena od
126 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 015 324

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
504,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €