Hotel Rixos Sharm El Sheikh Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

Rixos Sharm El Sheikh

    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
Poloha:

Hotel sa nachádza na dlhej piesočnatej pláži v zálive Nabq. Vstup je možný cez koraly, preto odporúčame obuv do vody. Stredisko Naama Bay je od hotela vzdialené asi 18 km a vzdialenosť od letiska je približne 8 km.

Popis:

Hotel od 16 rokov. Tento rozsiahly hotel ponúka ubytovanie celkovo v 695 izbách a apartmánoch. Pri vstupe je k dispozícii vstupná hala s recepciou a lobby barom. Ďalej je hotel vybavený hlavnou reštauráciou, niekoľkými á la carte reštauráciami, barmi, či shisha kútikom. Zo služieb môžu klienti za poplatok využiť kaderníctvo, práčovňu či požičovňu áut. Vo vonkajšom areáli sa nachádza komplex bazénov (dva z nich sú v zime vyhrievané), tobogány, bar pri bazéne, samostatné detské bazény a slnečná terasa. Ležadlá, slnečníky aj osušky sú pri bazéne aj na pláži k dispozícii zdarma.

Ubytovanie:

Komfortne zariadené izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, WC, sušičom vlasov, LCD TV, telefónom, trezorom, klimatizáciou, Wi-Fi a každá z izieb má balkón alebo terasu. Izby typu deluxe sú priestrannejšie a majú navyše obývací priestor s rozkladacou pohovkou. Izby typu junior suite majú paravanom oddelenú obývaciu časť od spálne. Rodinné izby s dvomi opticky oddelenými spálňami.

Šport a zábava:

2 tenisové kurty (osvetlenie za poplatok), stolný tenis, plážový volejbal, futbal, šípky, aerobik, step aerobik, zumba, vodné pólo, plážové hry. Za poplatok sauna, vírivka, masáže, parný kúpeľ. V hoteli sú pravidelne organizované denné aj večerné animačné programy so živou hudbou.

Stravovanie: Ultra All Inclusive

Všetky jedlá podávané formou bufetu, večere v á la carte (na základe predošlej rezervácie). Káva, čaj, koláčiky, zákusky, zmrzlina, polnočný snack sú podávané denne. Voda, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje, pivo 24 hodín denne.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Rixos Sharm El Sheikh Resort *****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 632 492
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-rixos-sharm-el-sheikh-sharm-el-sheikh-egypt-z1632492/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).