Hotel Royal Holiday Beach Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Royal Holiday Beach Resort

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha:
Atraktívny a rozsiahly hotelový komplex sa nachádza priamo pri pláži, na okraji živého centra Naama Bay, čo zaručuje blízkosť množstva obchodov, reštaurácií a barov. Od letiska je hotel vzdialený len približne 7 km.

Popis:
Hotelový komplex postavený v arabskom štýle poskytuje ubytovanie v 520 izbách, ktoré sú rozmiestnené v niekoľkých jednopodlažných budovách. Vybavený je recepciou s lobby barom, bankou, obchodnou pasážou, hlavnou reštauráciou, niekoľkými á la carte reštauráciami a barmi. V rozľahlom vonkajšom areáli sa nachádza 6 bazénov so slnečnou terasou. Plážové ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii bez poplatku pri bazénoch aj na pláži.

Ubytovanie:
Štandardné dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky sú vybavené kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, WC, sušičom vlasov, telefónom, satelitnou TV a každá z izieb má balkón alebo terasu. Za poplatok izby s výhľadom na bazény. Pre viacpočetné rodiny sú tiež k dispozícii priestrannejšie rodinné izby.

Stravovanie:
All inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetu. Počas dňa ľahšie občerstvenie v časoch vyhradených hotelom, káva, čaj, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje.

Šport a zábava:
Plážový volejbal, basketbal, futbal, hádzaná, aerobik, fitness, tenis. Za poplatok sauna, masáže, squash, rôzne vodné športy na pláži od miestnych poskytovateľov. Príležitostne sa organizujú rôzne animačné a zábavné programy.

Deti:
Detský bazén, detské ihrisko, mini klub pre deti vo veku 5 až 12 rokov, starostlivosť o deti.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 996 388
Dnes 8–16 h