Hotel Monte Carlo Sharm Resort & Spa

  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid

Monte Carlo Sharm Resort & Spa

    Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:

Hotel sa nachádza priamo pri súkromnej piesočnatej pláži, na mierne skalnatej plošine. Živé centrum zátoky Na´ama Bay je vzdialené asi 7 km a od letiska delí hotel približne 19 km.

Popis:

Luxusný hotel ponúka ubytovanie celkovo v 348 elegantných izbách. Hostí privíta vo vstupnej hale s recepciou a lobby barom (Wi-Fi pripojenie je v celej budove za príplatok). Ďalej je vybavený hlavnou reštauráciou a niekoľkými á la carte reštauráciami, kde majú hostia možnosť degustovať rôznorodú kuchyňu, avšak je potrebné si urobiť vopred rezerváciu.

V hoteli je k dispozícii za poplatok tiež lekárska služba, izbová služba, či služba práčovne.

Vo vonkajšom areáli sa nachádza päť bazénov s tromi tobogánmi. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii zdarma pri bazénoch aj na pláži.

Ubytovanie:

V hoteli je k dispozícii viacero typov izieb, a to štandardná izba s výhľadom do záhrady, deluxe izba s výhľadom na bazény, deluxe izba s bočným výhľadom na more a izba s priamym výhľadom na more. Všetky izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou a vaňou, WC, sušičom vlasov, kávovarom/čajníkom, LCD TV, telefónom, trezorom, klimatizáciou a každá z izieb majú balkón alebo terasu. Pre rodiny s deťmi sú určené rodinné izby štandardné s výhľadom do záhrady alebo rodinné izby typu deluxe.

Stravovanie:

Ultra all inclusive – raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa občerstvenie v čase od 12:00 do 17:00, poobede zmrzlina, polnočný snack. Vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodín denne.

Šport a zábava:

Fitness, aerobik, vodné pólo, aqua aerobik, šípky, tenis (osvetlenie za poplatok), biliard. Za poplatok joga, wellness, spa centrum, rôzne vodné športy na pláži od miestnych poskytovateľov.

Deti:

Mini klub pre deti vo veku 5 až 12 rokov, detská diskotéka, detský bazén.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Monte Carlo Sharm Resort & Spa *****
Typ pláže: piesočno – kamienková, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 871 844
Dnes 8–16 h

Lokalita