Hotel Salvadori

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Mezzana

SALVADORI

    Taliansko, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Marilleva / Folgarida, Mezzana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

hotel s dlhoročnou rodinnou tradíciou, leží na pokojnom mieste horskej dedinky Mezzana. Hotel je obklopený peknou záhradou, kde sa nachádza vonkajší bazén, ktorý je prepojený s vnútorným. Relaxovať môžete v novom wellness so saunou a tureckými kúpeľmi. Kúsok od hotelu začínajú pekné turistické a cyklistické trasy. Ideálne miesto pre strávenie aktívnej rodinnej dovolenky.

Ubytovanie

dvojlôžkov éizby s možnosťou prístelky Standard, Romantik, Junior Suite. Standard: dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, SPR+WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor, Wi-fi. Romantic: novo zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, SPR+WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor, Wi-fi, balkón. Junior Suite: novo zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, spacia časť a obývací kút, masážna vaňa+WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor, Wi-fi, balkón.

Postieľka

na vyžiadanie pre dieťa do 2 rokov, za poplatok 8 - 12 €/deň.

Stravovanie

raňajky formou švédskeho stola, večere výber z 4 menu, šalátový bufet, dezert.

Služby

recepcia, reštaurácia, bar, bar pri bazéne, Wi-fi, spoločenská miestnosť s TV, detský kútik, animácie, požičovňa bicyklov (do vyčerpania kapacít, zdarma), slnečná terasa, ihrisko na petang, výťah, fitness. Wellness: vnútorný a vonkajší bazén s protiprúdom, bazén pre deti, vírivka, sauna, turecké kúpele, Kneippova cesta.

Parkování

pri hoteli (do vyčerpania miest), garáž za poplatok, pri izbách Junior Suite v cene.

Vzdialenosť od centra

20 m Mezzana.

Zviera

nepovolené.

Ski

Vzdialenosť od zjazdoviek: 1 km kabínová lanovka Marilleva 1400 - zjazdové trate Marilleva - Folgarida. Vzdialenosť od bežeckých tratí: 800 m. Vzdialenosť od skibusu: 100 m. Lyžiarske školy: 1 km. Požičovňa lyží: 1 km Marilleva 900. Úschovňa lyží: v hoteli.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Salvadori ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 335 979
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií