Savoy Hotel

  Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay

Savoy Hotel

    Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha:

Hotelový komplex sa nachádza v oblasti Sharm El Sheikh, priamo na dlhej piesočnatej pláži White Knight Beach. V blízkosti hotela sa nachádza množstvo reštaurácií, barov a je tu veľa možností na nákupy a zábavu. Centrum Naama Bay je vzdialené len pár minút kyvadlovou dopravou, ktorá premáva bezplatne. Letisko Sharm El Sheikh je vzdialené asi 6 km.

Popis:

Luxusný hotel má celkom 400 izieb rozložených v štvorpodlažných budovách okolo bazéna. Hotel je vybavený recepciou a lobby barom, reštauráciami, barmi a viacerými obchodmi. Ďalej sú tu rôzne obchodíky a konferenčné miestnosti. Vo vonkajšom areáli sa nachádza 5 bazénov (dva z nich sú v zime vyhrievané), slnečná terasa a snack bar pri bazéne. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii bez poplatku pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:

Priestranné a štýlové izby sú vybavené kúpeľňou s vaňou alebo sprchou, WC, sušičom vlasov, klimatizáciou, telefónom, SAT TV, mini barom (na vyžiadanie, za poplatok), trezorom a pripojením na internet (za poplatok). Každá izba má balkón alebo terasu.

Šport a zábava:

Posilňovňa, plážový volejbal, stolný tenis, biliard. Za poplatok tenis, squash, wellness, sauna, parný kúpeľ, vírivka, masáže a rôzne kozmetické procedúry.

Deti:

Detský klub pre deti vo veku 4 – 12 rokov, 2 detské bazény (jeden z nich vyhrievaný), detské ihrisko.

Stravovanie: Ultra All Inclusive

Raňajky, obedy a večere formou bufetu. Obedy je možné si vychutnať aj v á la carte reštaurácii. Počas dňa k dispozícii rôzne občerstvenie, káva, čaj, koláčiky. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje v čase od 6:30 do 4:00.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Savoy Hotel *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 996 387
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-savoy-hotel-sharm-el-sheikh-egypt-z996387/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).