Hotel Secrets Akumal Riviera Maya Resort Hyatt

  Mexiko, Quintana Roo, Akumal

Secrets Akumal Riviera Maya

    Mexiko, Quintana Roo, Akumal
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

uniknite do luxusu, ktorý ponúka Secrets Akumal. Rezort má ideálnu polohu v srdci Mayskej riviéry pozdĺž známej pláže Akumal s bielym pieskom a spája elegantný a originálny dizajn s prvkami prírody. Tento rezort je známy svojou krásnou plážou pokojnými karibskými vodami a populáciou zelených morských korytnačiek, vďaka čomu je oázou pre šnorchlovanie. Secrets Akumal ponúka dospelým romantické, malebné útočisko s kľukatými chodníkmi, odľahlými bazénmi a prvotriednymi kúpeľmi, všetko doplnené o jedinečný zážitok značkou Unlimited-Luxury.

Vybavenie

24-hodín otvorená recepcia, concierge, Wi-Fi pripojenie, parkovisko, 3 bazény, 2 vonkajšie jacuzzi, fitness centrum, SPA centrum, reštaurácie (Barefoot Grill, la carte francúzska reštaurácia Bordeaux, mexická la carte reštaurácia El Patio, bufetová reštaurácia Market Café s medzinárodnou kuchyňou, Oceana – čerstvé seafood špeciality, talianska la carte reštaurácia Portofino, Seaside Grill - la carte reštaurácia, Himitsu - la carte pan-ázijská kuchyňa), bary (Pool & beach bar Barracuda, Coffee & Snack bar Coco Café, Desires – music bar lounge, Halftime Bar – poolside sports bar, swim-up bar Manatees, Rendevous lobby bar, Showtime – divadelný bar), divadlo.

Pláž

pekná piesočná pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport

fitness centrum, SPA centrum s masážami a množstvom procedúr, koncerty, živá hudba, tematické večery a plážové párty, show, kokteil párty (raz do týždňa), plážový volejbal, plážová jóga, aerobik, šnorchlovanie, požičovňa bicyklov, lukostreľba, tenis, hodiny tanca, španielčiny, miešania koktejlov, potápanie a rybolov (za poplatok), výlety do okolia.

Stravovanie

All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, dezerty, alkoholické a nealkoholické nápoje.

Vybavenie izieb

434 suít s výhľadom na tropickú krajinu, bazény či oceán. V základnej cene je izba Juniorsuite Tropical view. Izba disponuje kúpeľňou s WC, vaňou, sušičom vlasov a hygienickými potrebami, spálňou s posteľou typu King size alebo 2 Double beds posteľami, gaučom, minibarom, balkónom/terasou so sedením a s výhľadom na tropickú záhradu.

Poznámka

Typy izieb sú: Junior Suite Tropical View, Junior Suite Partial Ocean View, Junior Suite Ocean View, Junior Suite Swim Out. Club Level: Preferred Club Junior Suite Tropical View, Preferred Club Junior Suite Ocean View, Preferred Club Junior Suite Swim Out , Preferred Club Junior Suite Ocean Front, Romance Master Suite Ocean View, Romance Master Suite Swim Out, Romance Master Suite Ocean Front, Presidential Suite.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Secrets Akumal Riviera Maya *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Akumal, Akumal
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Secrets Akumal Riviera Maya Resort Hyatt *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 391
Dnes 8–16 h

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Secrets Akumal Riviera Maya
    Mexiko, Quintana Roo, Akumal

Cena
4 878 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 391

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
4 479,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
116,16 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
70,32 €