Hotel Secrets Royal Beach Punta Cana Resort Hyatt

  Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Secrets Royal Beach Punta Cana

    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

tento luxusný hotelový rezort so 464 apartmánmi, ktorý sa nachádza na východnom pobreží Dominikánskej republiky, ponúka klientom veľa možností na strávenie príjemnej dovolenky. Je umiestnený v rozsiahlej tropickej záhrade, priamo pri krásnej pláži s bielym pieskom, Bavaro. Vzdialenosť od medzinárodného letiska v Punta Cana je cca 30 minút. Tento hotel je určený len pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vybavenie

recepcia, 1 bufetová reštaurácia, 4 tematické la carte reštaurácie, 6 barov (hostia môžu využívať i ďalších 8 reštaurácii a 11 barov susedného hotela NOW Larimar), k dispozícii je wellness centrum, fitness centrum, divadlo, kasíno, obrovský bazén, vírivka, obsluha pri bazéne i na pláži, 24 hodinová izbová služba, konferenčná miestnosť, Wi-Fi pripojenie.

Pláž

vychýrená pláž Bavaro s krásnym bielym pieskom. Slečníky, ležadlá, osušky k dispozícii zadarmo.

Zábava a šport

denné a večerné animácie, diskotéka, kasíno (za poplatok), plážové a vodné športy, šnorchlovanie, potápanie, windsurfing, kajaky, tenis, basketbal, volejbal, aerobik, vodný aerobik, hodiny tanca, za poplatok: golfové ihrisko (v blízkosti), rybolov, bowling, wellness centrum s rôznymi procedúrami.

Stravovanie

24-hodinvoý All Inclusive: raňajky, obed, večera formou bufetu, výber z menu v reštauráciách la carte, občerstvenie počas celého dňa, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, vybrané dovozové nápoje.

Vybavenie izieb

639 izieb, kalkulované izby sú Junior Suite s výhľadom do záhrady. Tieto izby sú vybavené klimatizáciou, stropným ventilátorom, balkónom alebo terasou s jaccuzi, minibarom (pivo, voda a nealkoholické nápoje), kávovarom, TV, Wi-Fi pripojením, telefónom, žehličkou a žehliacou doskou, trezorom, kúpeľňou so sprchou, sušičom vlasov a toaletnými potrebami.

Poznámka

Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - izba Junior Suite Pool View, Junior Suite Garden Terrace, Junior Suite Swim Up, Junior Suite Partial Ocean View.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Secrets Royal Beach Punta Cana *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Punta Cana, Playa Bávaro
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Secrets Royal Beach Punta Cana Resort Hyatt *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 246
Dnes 8–16 h

Dominikánska republika

Dominikánska republika je štát nachádzajúci sa na súostroví Veľké Antily v Karibskom mori. Tento ostrov objavil v roku 1492 Krištof Kolumbus a bol ním doslova očarený, rovnako ako súčasní návštevníci. Prírodné krásy tohto štátu sú veľmi rôznorodé. Nájdete tu trojtisícové horské pásma, národné parky, jazerá, jaskyne a predovšetkým nekonečné piesočnaté pláže obmývané krištáľovo čistým morom. Dominikánska republika vám umožní nahliadnuť aj do svojej zaujímavej histórie prostredníctvom veľkého množstva pamiatok v koloniálnom štýle. Nádherný tropický ostrovný štát Karibiku si vás určite získa najmä výnimočným exotickým prostredím, kde sa počas vašej dovolenky nachvíľu zastaví čas. V Dominikánskej republike na vás čaká veľmi prívetivé prostredie s veľmi milými ľuďmi. Ostrov celkovo pôsobí ako nefalšovaný romantický raj, preto je ideálnym miestom pre zamilované páry. Nezabudnuteľne pôsobí predovšetkým kombinácia krásneho pobrežia s exotickým slnečným počasím. Najvyhľadávanejšími lokalitami sú Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. apríla 2018 si turisti musia pre vstup do krajiny po prílete zaobstarať turistickú kartu. Od 25. apríla 2018 bude poplatok za turistickú kartu už zahrnutý v cene letenky.

Dominikánska republika - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Secrets Royal Beach Punta Cana
    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
3 538 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 246

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
3 139,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €