Seehotel Am Kaiserstrand

  Rakúsko, Vorarlbersko, Lochau

Seehotel Am Kaiserstrand

  Rakúsko, Vorarlbersko, Lochau
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Štvorhviezdičkový Seehotel na Kaiserstrand je perfektne situovaný na brehu Bodensee. Obavy zrejme zľahka utekajú, keď si vychutnáte krásny výhľad na jazero. Tam, kde sa kedysi cisár Karl a Emperor Zita tešili na prázdne letné dni, Seehotel vás teraz pozýva, aby ste urobili to isté. Objavte nový Seehotel so svojimi romantickými záhradami a vodnou polohou. 900 m2 wellness, kde sa vnútorné bazény, sauny, fitness a relaxačné miestnosti pozývajú na relaxáciu a regeneráciu.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Lochau 1 km, Obchod s potravinami: Lochau 1 km, Nákupy: Bregenz 3 km, Vlaková stanica: Lochau 300 m, Letisko: Friedrichshafen (D) 30 km, Resort Nadmorská výška: 400 m, Lyžiarsky vlek: Bregenz 3 km , Bežecké lyžovanie: Andelsbuch 15 km, Lyžiarsky vlek Dornbirn-Bödele cca. 8 km, Otváracie hodiny vyvesené lokálne.

všeobecné vybavenie

Recepcia, recepcia, hala / hala, spoločenská miestnosť: kombinovaná s čitáreň, internetová čitáreň: s otvoreným krbom, WLAN: zadarmo, výťah, parkovanie: platí sa na mieste, Euro 8, - za noc, garáž: , Euro 15, - za noc, Reštaurácia: Wellenstein ocenený v Gault Millau s 12,5 bodmi výnimočný, Bar, Kaviareň, Terasa, Záhrada, Seminár, Konferenčná miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako ďalšia posteľná bielizeň vo všetkých izbách, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: zadarmo (Minibar: platí sa na mieste, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zadarmo, internet: zdarma (vysokorýchlostné), trezor: zadarmo, nefajčiarske izby, stôl, izby sú komfortne a štýlovo zariadené.

typy izieb a apartmány

2 lôžka so sprchou / WC, Pfänder, 24 - 26 m2, 2 lôžka so sprchou / WC, Extra, Comfort, Lakefront, výhľad na Bodamské jazero, 26 - 28 m2, posteľ sprcha / WC, Extra, Komfort, jazero, výhľad na Bodamské jazero, 26 - 28 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 900 m2 Krytý bazén: 7,8 x 4,2 m, s výhľadom na jazero, parný kúpeľ, Bodamské jazero sauna, fínska sauna, infračervená kabína: Physiotherm, Kúpeľný salónik, relaxačný areál s terasou a výhľadom na jazero, kúpele voda, čaj a ovocie v salóniku, Otváracie hodiny: krytý bazén otvorený denne od 07:00 do 21:00, sauna denne od 10:00 do 21:00 hod.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Kozmetické centrum: 7 procedúrnych miestností pre masáže a kozmetické procedúry, Masáže, Otváracie hodiny: denne od 10:00 do 21:00 hod., Vopred sa prihlásiť, 10% zľava na všetky procedúry v kúpeľnej oblasti pri rezervácii pred príchodom.

Stravovanie

Polpenzia, raňajkový bufet: vyvážené, vegetariánske menu: na vyžiadanie, večera (3 chodby): výber hlavného chodu a / alebo bufetu.

Aktivity v cene

Posilňovňa: Posilňovňa s technológiou Technogym (bez posilňovacieho zariadenia).

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie, vysoká stolička.

Domáci maznáčikovia

Psy

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Seehotel Am Kaiserstrand ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 3100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 749 705
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-seehotel-am-kaiserstrand-vorarlbersko-rakusko-z749705/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií