Senggigi Beach Hotel

  Indonézia, Lombok, Senggigi

Senggigi Beach Hotel

    Indonézia, Lombok, Senggigi
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Příjemný hotel v tropické zahradě na krásné pláži Senggigi. Vzdálený od letiště 50 km. Centrum s restauracemi a obchody 500 m. Součástí hotelu tvořeného z dvoupatrových budov je 5* sekce Pool Villa Club se samostatnými vilkami s přístupem do bazénu.

Vybavení hotelu

5 restauracÍ a barů,

bazén,

plážové sporty,

2 tenisové kurty,

konferenční místnost 100 osob.

Vybavení pokoje

Pokoj typu Garden s klimatizací, minibarem, rychlovarnou konvicí, TV, trezorem, koupelnou, WC, balkónem/terasou. Za příplatek pokoje seaview, bungalov, pool villa club.

Stravování v hotelu

Snídaně formou bufetu. Večeře a all inclusive za příplatek.

Služby v ceně zájezdu

klimatizace,

český delegát.

Služby za poplatek

internet.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Senggigi Beach Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 968 162
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-senggigi-beach-hotel-lombok-indonezia-z968162/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Indonézia

Indonézia je momentálne štvrtá najľudnatejšia krajina sveta. Napriek tomu je celková plocha s 17 500 ostrovmi dostatočne veľká na to, aby sa na každom z nich našiel nejaký panenský kút stvorený pre nezabudnuteľnú exotickú dovolenku. Niektoré názvy známych indonézskych ostrovov sú celosvetovým synonymom pre tropický raj. V tomto ohľade je asi najznámejší ostrov Bali. Príroda Indonézia je vskutku jedinečná. V poradí hneď za Brazíliou tu žije najviac druhov živočíchov a rastlín na svete, čo samozrejme umožňujú početné porasty tropického pralesa. Indonézska ekonomika patrí k najrýchlejšie rastúcim v celej juhovýchodnej Ázii. A práve cestovný ruch v nej má svoje dôležité zastúpenie. Skrátka, v Indonézii je toho tak veľa na spoznávanie. Vedeli ste, že v celej Indonézii sa hovorí viac než štyrmi stovkami jazykov? Mimoriadne bohatý je aj podmorský život v okolí indonézskych ostrovov, preto tu patrí potápanie a šnorchlovanie medzi mimoriadne obľúbené a vyhľadávané aktivity.

Indonézia - viac informácií