Sharm Plaza Hotel

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Sharm Plaza

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska (cca 20 min.)
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Možnosť zarezervovať vopred párty balíček
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
Poloha:

Hotel sa pýši výbornou polohou a priamym prístupom k ohromujúcemu koralovému útesu Far Garden, ktorý ponúka nadšencom potápania a šnorchlovania fascinujúce pohľady na podmorský svet Červeného mora. K známej Na ?ama Bay je to cca. 6 km.

Popis:

Elegantný hotelový komplex, ktorého súčasťou je aj Sharm Resort, disponuje komfortnými izbami. Ponúka všetko potrebné pre oddychovú dovolenku na pláži. Súčasťou komplexu je vstupná hala v orientálnom štýle s recepciou, hlavná reštaurácia, á la carte reštaurácie (niektoré za poplatok), bary, nočný klub, malá nákupná pasáž a shisha kútik vedľa reštaurácie „C – View“. V prekrásnom areáli sa nachádzajú bazény, kde jeden z nich je v zime vyhrievaný. Hotel má 3 izby vhodné pre hendikepovaných.

Pláž:

Prekrásna pláž s koralovým podložím, šnorchlovanie a potápanie priamo pred hotelom. Koralový útes je chránený a preto je vstup do mora možný po móle a je vhodný pre skúsených plavcov (odporúčame obuv do vody). Plážové ležadlá, slnečníky a plážové uteráky pri bazéne a na pláži sú zdarma. Hotel nie je bezbariérový.

Ubytovanie:

- štandardné izby:majú kúpeľňu, WC, fén, klimatizáciu, trezor, TV, balkón, francúzske okno alebo terasu s výhľadom do záhrady.
- rodinné izby:pozostávajú z dvoch spální a dvoch kúpeľní, obývačky, terasy alebo balkónu s výhľadom do záhrady.
- deluxe izby:majú rovnaké vybavenie ako štandardné izby, sú o niečo väčšie a nachádzajú sa v strede hotelového komplexu s výhľadom do záhrady alebo na bazén.
- junior suite:ležia v prednej línii s priamym alebo bočným výhľadom na more a majú rovnaké komfortné vybavenie ako Deluxe izby.
- grand suite:majú samostatnú obývaciu časť s priamym alebo bočným výhľadom na more.

Stravovanie: All inclusive

Pozostáva z raňajok, obedov a večerí formou bufetov, v dvoch hlavných reštauráciách. Počas dňa hotel ponúka rôzne snacky, kávu, čaj a ľahké občerstvenie dostupné v baroch pri bazéne a na pláži. Lokálne alkoholické nápoje od 10:00 – 24:00 hod. Podrobný rozpis all inclusive služieb ako aj informácie o á la carte reštauráciách obdržia klienti na recepcii hotela pri ubytovaní. Nosenie all inclusive náramkov je povinné.

Šport a zábava:

Tenis, squash, posilovňa, stolný tenis, biliard, animácie, aquacentrum, internetová kaviareň (niektoré z ponúkaných služieb sú za poplatok).

CK Maxi detský klubje otvorený medzi 10:00 a 17:00 hod (otváracie hodiny sa môžu meniť sezónne). Program je variabilný a prispôsobuje sa potrebám a záujmom detí od 4 do 12 rokov. Nemecky hovoriaci tím animátorov pripravuje plán aktivít, prispôsobený všetkým vekovým kategóriám 6 dní v týždni.

CK Baby Serviceje služba pre tých najmenších hotelových hostí CK, poskytovaná vo všetkých hoteloch zo siete RED SEA HOTELS, v spolupráci s CK Maxi detskými klubmi. CK má k dispozícii vo svojich hoteloch rôzne potreby a pomôcky k zapožičaniu, resp. k poskytnutiu za poplatok/kauciu (cca. 10-20 €). Detské postieľky, sieťky proti hmyzu, ohrievače detských fliaš, varné kanvice, podložky na prebaľovanie, zapožičanie kočíka, plážové hračky. Ďalšie výhody pre rodiny s deťmi nájdete v rubrike: Rodiny & deti.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sharm Plaza Hotel *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 611 632
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-sharm-plaza-sharm-el-sheikh-egypt-z1611632/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).