Hotel Amphoras Blu Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid

Shores Aloha Club & Resort

    Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha:

Príjemný hotelový komplex sa nachádza uprostred rozľahlej záhrady, priamo pri piesočnatej pláži a zároveň v blízkosti koralov (odporúčame obuv do vody). Hotel je od letiska Sharm El Sheikh vzdialený len 18 km a od centra Na´ama bay, kam premáva zdarma kyvadlová doprava, delí hotel 7 km. Neďaleko, asi 12 km, sa nachádza aj golfové ihrisko.

Popis:

Pekný a útulný hotel privíta hostí recepciou s barom, kde však nie je zahrnutý all inclusive. Na stravovanie k dispozícii hlavná reštaurácia a tiež rybia á la carte reštaurácia na pláži s konzumáciou za poplatok. Vo vonkajšom areáli sa nachádza bazén (v zimnom období vyhrievaný) s barom a slnečná terasa, kde sú slnečníky, ležadlá a osušky zdarma, rovnako ako aj na pláži. Na pláži je tiež plážový bar.

Ubytovanie:

Hotel ponúka ubytovanie v 206 štandardných priestranných izbách, každá s možnosťou jednej prístelky. Tieto izby sa nachádzajú v okolí bazéna a vybavené sú kúpeľňou, WC, sušičom vlasov, klimatizáciou, satelitnou TV, mini bar je za poplatok a trezor na recepcii. Väčšina izieb má balkón alebo terasu. Izby s výhľadom na more sú na vyžiadanie a za poplatok.

Šport a zábava:

Fitness, volejbal, stolný tenis, vírivka, potápačské centrum. Za poplatok sauna, masáže, vodná fajka, vodné športy od miestnych poskytovateľov na pláži.

Deti:

Detský bazén.

Stravovanie: All Inclusive

Raňajky, obedy a večere formou bufetu. Poobede káva, čaj, sladké pečivo v čase od 16:00 – 17:00 v bare pri bazéne, počas dňa menšie občerstvenie, pizza, hranolky, sušienky, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje od 9:00 do 23:30. Občerstvenie v bare na pláži v čase od 10:00 do západu slnka.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Amphoras Blu Resort ****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 995 279
Dnes 8–16 h

Lokalita