Hotel Side Mare Resort & Spa

  Turecko, Side, Kumköy

Side Mare Resort & SPA

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Side Mare Resort & Spa sa nachádza v Kumköy, ktorá je známa svojim jemným pieskom a plytkým morom. Hotel je iba 400 metrov od tejto slávnej pláže a asi 200 metrov od nákupného centra a zábavných podnikov. Starobylé mesto Side  je vzdialené 3 km, mesto Manavgat cca 7 km a medzinárodné letisko v Antalyi 70 km.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, TV kútik, lekárska ambulancia, 3 výťahy, reštaurácia, obchody, diskotéka, miniklub,  fitnes miestnosť, SPA centrum, krytý bazén. V exteriéri sú 2 bazény, 1 vlnkový bazén, 1 detský bazén s tobogánmi, park, detské ihrisko a 1 malý bazén s  tobogánmi. Shutlle bus na pláž, lehátka, slnečníky a vankúše pri bazéne a pláži sú zdarma (za výmenu je symbolický poplatok). V hoteli nájdete aj snack bar, bar pri bazéne, amfiteáter, aktivity ako stolný tenis, mini futbalové ihrisko, volejbal a všetky druhy animačných aktivít -boccia, šípky, aerobik, vodná gymnastika atď.).. Trezor, Výmena uterákov, Práčovňa, služba žehlenia, kopírovanie, fax, poštové služby, lekárska služba, fotoslužba a požičovňa áut za poplatok, hotel sa skladá z hlavnej budovy (284 izieb a 6 poschodí) a  vedlajšej budovy (36 izieb a 3 poschodia)

Ubytovanie:
 k dispozícií sú 2-lôžkové izby s možnosťou 1-2 pristeliek, klimatizáciou, minibarom, LCD- TV so satelitným príjmom, telefón, trezor, balkón, fén.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE
raňajky formou bufetu, obedy a večere, neskoré raňajky, občerstvenie pri bazéne a pláži, popoludňajší čaj, káva, zmrzlina a všetky miestne alkoholické a nealkoholické nápoje od 10,00 do 24,00 sú zadarmo. Presný popis programu All inclusive dostanete v hoteli.

Oficiálna kategória:
*****

Hodnotenie CK:
*****: skvelý hotel, vhodný pre všetky vekové kategórie, páry, ale aj rodiny s deťmi s bohatou ponukou služieb, fantastickou polohou, dostupnosťou pláže, historického centra a možností spoznávania historického Side. Táto kombinácia umožňuje strávenie nezabudnuteľnej dovolenky.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Side Mare Resort & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 012 272
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-side-mare-resort-spa-side-turecko-z1012272/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií