Side Prenses Resort Hotel & Spa

  Turecko, Side

SIDE PRENSES RESORT & SPA

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: 60 km Najbližšie mesto (km): Side (1,5 km) Typ pláže: piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 150 m   

Základné informácie

Vyhľadávaný hotelový komplex, zaručujúci chvíle plné oddychu, je vhodný pre všetky vekové kategórie. Nachádza sa v blízkosti mesta Side, disponuje 323 izbami rôznych typov. Klienti môžu využívať 2 vonkajšie bazény, 2 tobogany pre dospelých, vnútorný bazén, detský bazén, animácie, SPA centrum, salón krásy, kaderníctvo, služby lekára a čistiarne, obchodnú pasáž, turecké kúpele, masáže, saunu, požičovňu motorových vozidiel, diskotéku, internetovú kaviareň (za poplatok), 2 konferenčné miestnosti. WiFi vo vstupnej hale a v blízkosti bazéna zdarma.

Poloha

Hotel sa nachádza 1,5 km od centra Side, od letiska v Antalyi je vzdialený 60 km, od centra Antalye je vzdialený 65 km.  

Vybavenie izieb

Izby majú balkón, SAT-TV, minibar (voda zdarma), telefón, trezor (za poplatok), klimatizáciu, kúpeľňu s WC a fénom. K dispozícii sú aj izby pre hendikepovaných klientov. Eco a Promo izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.

Pláž

Súkromná piesočnatá pláž s pozvolným vstupom do mora leží 150 m od hotela. Ležadlá, slnečníky a osušky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku, výmena osušiek je za poplatok.

Strava

Hotel má 2 hlavné reštaurácie (vonkajšia a vnútorná), za poplatok 2 ? la carte reštaurácie (turecká a talianska), snack bar, bar na pláži, pri bazéne, bistro bar, lobby bar, disco bar (spoplatnené nápoje po 0:00).

Pre deti

Bez poplatku môžu klienti využívať mini klub (4-12 rokov), minidisco, bazén, šmykľavky, ihrisko, detské stoličky v reštaurácii. Stráženie detí a zapožičanie kočíka je za poplatok.

Šport a zábava

Zdarma môžu klienti využívať aquapark, vonkajší bazén, vnútroný bazén, disco, denné a večerné animácie, posilňovňu, šípky, stolný tenis. Za poplatok sú vodné športy na pláži, hracia miestnosť.   

Wellness

K dispozícii je turecký kúpeľ, sauna, parný kúpeľ zdarma. Za poplatok sú masáže, služby SPA centra a kaderníctvo.

Koncept

Koncept All Inclusive zahŕňa raňajky, neskoré raňajky, obedy, večere a neskoré večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie počas dňa, cukráreň a kaviareň, polnočnú polievku, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby. Dovážané alkoholické nápoje a čerstvé ovocné šťavy sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb All Inclusive dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Side Prenses Resort Hotel & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 250 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 980 859
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-side-prenses-resort-spa-side-turecko-z980859/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií