Hotel Simbavati Hilltop Lodge

  Juhoafrická republika, Limpopo, Timbavati Game Reserve

Kapské Mesto a Safari v NP Kruger | individuálne - Simbavati Hilltop Lodge

    Juhoafrická republika, Limpopo, Mpumalanga, Kruger National Park, Timbavati Game Reserve
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z PRAHY (VIEDNE)
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom a odlet do Kapského Mesta.

2 - 4: KAPSKÉ MESTO
Po prílete transfer do hotela, ubytovanie, voľný program. Možnosť prehliadky mesta zahŕňajúca návštevu Stolovej hory, odkiaľ budete mať jedinečnú možnosť uvidieť Kapské Mesto z inej perspektívy. Rovnako odporúčame výlet k Mysu Dobrej nádeje, kde sa stretávajú vody Indického a Atlantického oceánu či výlet do oblasti Stellenbosch / Franschhoek s ochutnávkou skvelých juhoafrických vín.

5: KAPSKÉ MESTO - HOEDSPRUIT - TRANSFER NA SAFARI
Transfer na letisko, prelet do Hoedspruit/Skukza. Transfer do Národného parku Kruger či rezervácie Timbavati, ktorá je súčasťou parku, ale v rámci svojej privátnej koncesie.

6 - 8: SAFARI
Pobyt v africkom buši zahŕňa individuálnu starostlivosť rangera, detailné poznanie divočiny, komfort ubytovania, dobrodružná putovanie za divokou zverou a stopovanie 'Veľkej päťky' - leva, leoparda, byvola, slona a nosorožca. Program sa skladá z raňajok, ranného safari, odpočinku a obeda. V popoludňajšej horúčave relaxujú návštevníci pri bazéne. K večeru nasleduje druhá výprava do divočiny. Po návrate prichádza na rad večera a voľný program väčšinou v okolí táborového ohnisko.

9: ODLET DO PRAHY (VIEDNE)
Transfer na letisko v Nelspruit / Hoedspruit / Skukuza. Prelet do Johannesburgu a ďalej do Prahy (Viedne).

10: PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE)
Prílet do Prahy (Viedne).

Poznámka : zájazd možno predĺžiť o ľubovoľný počet nocí v Kapskom Meste či v niekterom z ponúkaných hotelov v súkromých rezerváciách.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 904 299
Dnes 8–16 h