Sirena Marta Hotel

  Čierna Hora, Bar, Sutomore

Sirena Marta

    Čierna Hora, Bar, Sutomore
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Sirena Marta vám ponúka klimatizované izby a apartmány s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet a so súkromným balkónom. Je to hotel s príjemnou priateľskou atmosférou. Nachádza sa v blízkosti piesočnato-okruhliakovej pláže cca 10 minút pešou chôdzou. Má vlastnú reštauráciu a bar, v hoteli môžete využívať bezplatné parkovisko strážené videokamerou. Nachádza sa v blízkosti centra s množstvom reštaurácií, barov a nákupných možností.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, WiFi, hlavná reštaurácia, bar, terasa.

Ubytovanie:
klimatizované moderne zariadené 2-lôžkové izby s možnosťou až 1 prístelky, apartmány 3+1 (súčasťou apartmánu je i kuchynka), kúpeľňa (sprcha, WC), SAT-TV, toaletné potreby, fén na vlasy.

Stravovanie:
hotel sa ponúka s polpenziou.

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:

***: veľmi príjemný hotel s krásnym ubytovaním, kvalitnými službami a príjemným personálom. Hotel a jeho služby odporúčame všetkým vekovým skupinám ako aj rodinám s deťmi, kde môžu stráviť krásnu dovolenku v nádhernom prostredí. Oceníte najmä priateľský prístup personálu hotela.



Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sirena Marta Hotel ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 280 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 781 074
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-sirena-marta-barska-riviera-cierna-hora-z781074/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Čierna Hora

Čierna Hora je menší štát ležiaci pri Jadranskom mori. Väčšina územia je hornatá s vrcholmi presahujúcimi aj 2500 metrov nadmorskej výšky. Pobrežie je dlhé takmer 300 km a tvoria ho piesočnaté a štrkové pláže, kúzelné zálivy a mohutné útesy. Malebnú krajinu dotvárajú dedinky, historické pamiatky, starobylé mestá i moderné prímorské letoviská. Krásy Čiernej Hory sú podobné tým chorvátskym. Veľkou výhodou je však menej rozvinutý turistický ruch a pokojnejšie prostredie. V Čiernej Hore je tiež oveľa viac piesočnatých pláží a miestne destinácie sú letecky oveľa lepšie dostupné. Pobrežie Čiernej Hory je veľmi obľúbené kvôli možnosti potápania, plachtenia a vykonávania všetkých možných vodných športov. Prírodné podmienky krajiny sú veľmi vzácne, menej obývané časti Balkánskeho polostrova všeobecne zaručujú pozoruhodnú faunu a flóru.

Čierna Hora - viac informácií