Siva Grand Beach Hotel

  Egypt, Hurghada, Hurghada - jih

Siva Grand Beach

    Egypt, Hurghada, Hurghada juh
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska (cca 15 min.)
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
Poloha:

Siva Grand Beach leží na krásnej a dlhej súkromnej piesočnatej pláži. Hotel je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Centrum Hurghady sa nachádza asi 8 km.

Popis:

V hlavnej budove sa nachádza recepcia, lobby bar a taktiež dve hlavné reštaurácie. Pri bazéne sa nachádza reštaurácia s grilovanými špecialitami, rôzne bary a obchodíky. Aquacentrum s rôznymi vodnými športami (za poplatok) sa nachádza priamo na pláži. Ďalšie možnosti zábavy ako aj bary a rôzne la carte reštaurácie sa nachádzajú v susednom „Siva Mall“. V hotely sa nenachádzajú izby vhodné pre hendikepovaných.

Pláž:

Dlhá a čistá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora leží priamo pred hotelom. Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.

Ubytovanie:

- rodinné izby:pozostávajú z 2 oddelených miestností a sú až pre 5 osôb.
- štandardné izby bungalov:lemujú z pravej a ľavej strany hlavnú budovu. Izby disponujú kúpeľňou, WC, fénom, klimatizáciou, trezorom, SAT – TV. Izba môže mať francúzske okno, balkón alebo terasu.
- deluxe bungalov:majú rovnaké vybavenie ako bungalov, avšak nachádza sa v prvých líniách blízko pláže. Izby sú komfortnejšie a majú výhľad na more alebo do záhrady.
- junior suite:sa nachádzajú v hlavnej budove. Vybavené sú s vaňou, WC, fénom, trezorom, klimatizáciou, SAT – TV a balkónom alebo terasou. Majú výhľad na bazén, záhradu
alebo čiastočne na more.

Stravovanie: All inclusive

Raňajky, obedy a večere, ľahký snack, koláčiky. Lokálne nealkoholické nápoje, káva a čaj, lokálne alkoholické nápoje od 10:00 – 24:00 hod. All inclusive nezahŕňa čerstvé džúsy, špeciálne kokteily. Nosenie All inclusive náramkov je povinné. Podrobný rozpis All inclusive služieb dostanú hostia na recepcii pri ubytovaní.

Šport a zábava:

Stolný tenis, plážový volejbal, aerobik, plážový futbal, vodné pólo, masáže (za príplatok) a iné športové aktivity. Denné a večerné animácie, niekedy živá hudba.
CK Maxi detský klubje otvorený medzi 10:00 a 17:00 hod (otváracie hodiny sa môžu meniť sezónne). Program je variabilný a prispôsobuje sa potrebám a záujmom detí od 4 do 12 rokov. Nemecky hovoriaci tím animátorov pripravuje plán aktivít, prispôsobený všetkým vekovým kategóriám 6 dní v týždni.

CK Baby Serviceje služba pre tých najmenších hotelových hostí CK, poskytovaná vo všetkých hoteloch zo siete RED SEA HOTELS, v spolupráci s CK Maxi detskými klubmi. CK má k dispozícii vo svojich hoteloch rôzne potreby a pomôcky k zapožičaniu, resp. k poskytnutiu za poplatok/kauciu (cca. 10-20 €). Detské postieľky, sieťky proti hmyzu, ohrievače detských fliaš, varné kanvice, podložky na prebaľovanie, zapožičanie kočíka, plážové hračky. Ďalšie výhody pre rodiny s deťmi nájdete v rubrike: Rodiny & deti.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Siva Grand Beach Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 622 358
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-siva-grand-beach-hurghada-egypt-z1622358/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).