Hotel Mayfair

  Cyprus, Paphos

smartline Paphos

    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli



  • Dobrá hodnota za peniaze




  • Moderný dizajn




  • Voľná prázdninová atmosféra




  • Bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet




  • Inteligentnejšie All Inclusive Standard * s miestnymi

alkoholické nápoje



(* dostupné vo všetkých hoteloch s ponukou all inclusive)

Poloha: V centrálnej a pokojnej lokalite. Piesočnatá pláž je vzdialená asi 900 m. Rôzne nákupné a zábavné zariadenia, ako aj reštaurácie a bary sú vzdialené asi 200 metrov. V centre cca 1 km. Transfer z letiska Paphos trvá približne 25 až 60 minút.

Vybavenie: Hotel pod nemecky hovoriacim manažmentom s 262 izbami na niekoľkých poschodiach. K ďalším zariadeniam patrí lobby s recepciou, sedenie, výťahy a internetový kútik. Wi-Fi pripojenie je zahrnuté v celom hoteli. Niekoľko reštaurácií a barov, ako aj mini trh. Vo vonkajšom areáli sú 2 bazény (vrátane jedného s vírivkou) so slnečnou terasou a barom pri bazéne. Plážové ležadlá a slnečníky sú zahrnuté v bazéne.

Dvojlôžková izba (B1-3A), asi 22 metrov štvorcových, s príslušenstvom na prípravu čaju / kávy, chladničkou, klimatizáciou (May -October), trezor, satelitná TV, telefón, bezdrôtové pripojenie (v cene), kúpeľňa s vaňou (integrovaný sprchovací kút) WC, sušič vlasov a balkón alebo terasa k horskej strane. Voliteľne s balkónom alebo terasou a výhľadom na bazén (B2-3C) je možné rezervovať. Spar izba (B2-3S) s francúzskym balkónom, inak B2A. Priestranné rodinné izby / 2 izby (B2-4B), asi 42m2, s obývacou izbou na spanie s 2 rozkladacími pohovkami, ďalšou spálňou, kúpeľňou s vaňou alebo sprchou a balkónom / terasou alebo výhľadom na bazén (B2-4D) k dispozícii. Izba Superior (B2E), cca 24 m2, s výhľadom na bazén, vaňou so sprchovacím kútom, na 4. poschodí (podkrovie) s priestranným balkónom.

Jedlo a pitie: All Inclusive. Večera sa vyžaduje pre vhodné oblečenie.

All Inclusive: Bufety (tematické bufety vo večerných hodinách). Obed à la carte alebo bufet. Diétna kuchyňa na vyžiadanie. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a káva a čaj od 10:00 do 23:00. Občerstvenie od 10:30 do 12:00 a od 15:30 do 17:00. 2 hodiny denne zmrzlina.

Zábava: Animačný program, živá hudba a predstavenia.

Šport / Aktivity: Inclusive: aerobik, petanque, lukostreľba, posilňovňa, stolný tenis, volejbal, vodný aerobik (letná sezóna), minigolf. Za poplatok: hokej, biliard.

Wellness: Zahrnuté: Kúpele (vstup od 18 rokov), krytý bazén. Za poplatok: ošetrenie tela a tváre, masáž, sauna.

Rodiny: starostlivosť o deti od 4 rokov. Mini klub (4 až 12 rokov, apríl-október), detská zábava, detský bazén a detská diskotéka.

Info: Kreditné karty: VISA, MasterCard, Amex, Diners; Servisný jazyk: nemčina, angličtina; Kategória krajiny: 3 hviezdičky.

Poznámka k rezervácii: Izby Superior (A2E) sú rezervovateľné len pre hostí nad 18 rokov. Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii za priaznivého počasia.

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad



  • Gutes Preis-Leistungsverhältnis




  • Modernes Design




  • Lockere Urlaubsatmosphäre




  • Kostenfreies WLAN




  • Smarter All Inclusive Standard* mit lokalen

alkoholischen Getränken



(*verfügbar in allen Hotels mit All Inclusive Angebot)




Lage: In zentraler und ruhiger Lage. Zum Sandstrand sind es ca. 900 m. Diverse Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten sowie Restaurants und Bars befinden sich ca. 200 m entfernt. Ins Ortszentrum ca. 1 km. Die Transferzeit vom Flughafen Paphos beträgt ca. 25 bis 60 Minuten.




Ausstattung: Hotel unter deutschsprachiger Leitung mit 262 Gästezimmern auf mehreren Etagen. Zu den weiteren Einrichtungen zählen die Lobby mit Rezeption und Sitzgelegenheiten sowie Lifts und Internet- ecke. WLAN ist im gesamten Hotel inklusive. Mehrere Restaurants und Bars sowie Minimarkt. In der Außenanlage befinden sich 2 Swimmingpools (davon einer mit Whirlpool) mit Sonnenterrasse und Poolbar. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive.




Unterbringung: Doppelzimmer (B1-3A), ca. 22 qm, mit Tee-/Kaffeezubereiter, Kühlschrank, Klimaanlage (Mai -Oktober), Mietsafe, SAT-TV, Telefon, WLAN (inklusive), Bad mit Badewanne (integrierte Dusche), WC, Föhn und Balkon oder Terrasse zur Bergseite. Wahlweise mit Balkon oder Terrasse und Poolblick (B2-3C) buchbar. Sparzimmer (B2-3S) mit französischem Balkon, sonst wie B2A. Geräumigere Familienzimmer/ 2 Räume (B2-4B), ca. 42 qm, mit einem Wohn-/Schlafraum mit 2 Sofabetten, zusätzlichem Schlafzimmer, Bad mit Badewanne oder Dusche und Balkon/Terrasse oder mit Poolblick (B2-4D), sonst wie B2A buchbar. Superiorzimmer (B2E), ca. 24 qm, mit Poolblick, Bad mit Walk-in Dusche, in der 4. Etage (Penthouse Etage) mit weitläufigem Balkon.




Essen & Trinken: All Inclusive. Zum Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten.




All Inclusive: Buffets (abends Themenbuffets). Mittagessen à la carte oder Buffet. Diätküche auf Anfrage. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke sowie Kaffee und Tee von 10.00 Uhr bis 23.00 Uhr. Snacks von 10.30 Uhr bis 12.00 Uhr und von 15.30 Uhr bis 17.00 Uhr. Täglich 2 Stunden Eis.




Unterhaltung: Animationsprogramm, Live-Musik und Shows.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Aerobic, Boccia, Bogenschießen, Fitnessraum, Tischtennis, Volleyball, Wassergymnastik (Sommersaison), Minigolf. Gegen Gebühr: Air- hockey, Billard.




Wellness: Inklusive: Spa (Zutritt ab 18 Jahren), Hallenbad. Gegen Gebühr: Körper-und Gesichtsbehandlungen, Massage, Sauna.




Familien: Kinderbetreuung ab 4 Jahren. Miniclub (4 bis 12 Jahre; April-Oktober), Kinderanimation, Kinderbecken und Kinderdisco.




Info: Kreditkarten: VISA, MasterCard, Amex, Diners; Servicesprache: Deutsch, Englisch; Landeskategorie: 3 Sterne.




Buchungshinweis: Die Superior-Zimmer (A2E) sind nur für Gäste ab 18 Jahren buchbar. Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 909 364
Dnes 8–16 h

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií