Sonnenpension Hotel Garni

  Rakúsko, Vorarlbersko, Mittelberg

Sonnenpension Hotel Garni

    Rakúsko, Kleinwalsertal, Vorarlbersko, Mittelberg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel Sonnenpension je rodinný country hotel s veľkou záhradou, ktorá sa nachádza na južnom svahu.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Stegersbach 3,5 km, Verejný krytý bazén: Stegersbach 2,5 km, Obchod: Stegersbach 3,5 m, Nákupy: Stegersbach 3,5 m, Vlaková stanica: Bad Waltersdorf 12 km, Autobusová zastávka: Burgauberg 100 m, Letisko: Graz 70 km, Resort Nadmorská výška: 350 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Neudau 2,5 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Priestor na recepciu, Spoločenská miestnosť, Miestnosť na čítanie, TV miestnosť, Salónik, WLAN: zadarmo, Úschovňa bicyklov, Parkovisko: zadarmo, Raňajky, Kiosk, Terasa, Nefajčiarska nehnuteľnosť, Vínna pivnica, , Trávnik, slnečníky: zadarmo, ležadlá: zadarmo.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Sušič vlasov, Župan na požičanie: zadarmo, na požiadanie, balkón / terasa, Posedenie, Minibar: platí sa na mieste, Káblová televízia, WLAN: - miestnosť na fajčenie, bicykel a kadidlo.

typy izieb a apartmány

2-4 lôžka sprcha / WC / balkón, 3. a 4. osoba na prístelke, min. 2 dospelí a 2 deti 14,9 rokov, ~ 30 m2, 1 lôžko Sprcha / WC, 30 m2, 1-2 lôžka sprcha / WC / balkón Jedno / jednolôžko s dieťaťom, max. 1 dospelý a 1 dieťa do 14,9 rokov, ~ 30 m2.

Fitness, wellness

Sauna: ~ 50 m2, sauna, fínska sauna, infračervená kabína, relaxačná miestnosť.

Stravovanie

Raňajkový bufet, 1 pohár Uhudler Frizzante v Gasthaus Trummer, od 3 nocí 1 fľaša ovocnej šťavy z ovocia vlastného ovocného sadu, od nákupu liehovaru od 20, - Euro, - bezplatné ochutnávka schnapps, regionálny darček na uvítanie pri príchode do izby, bezplatnej ochutnávaní a pri nakupovaní malého džemu z džemu v džemovom raji, Euro 5, -, - poukážka na Likörmanufaktur Posch Kindlhofer, samostatne rezervovateľný (2 kurzy).

Aktivity v cene

bicyklovú kartu.

Deti

herňa; Detské ihrisko, Detská stolička.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Euro 5, -.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 802 572
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií