Hotel Soori Bali

  Indonézia, Bali, Tabanan

Soori Bali

    Indonézia, Bali, Tabanan
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Výhody
  • přímo na pláži
  • ubytování ve vilkách
  • WiFi zdarma
Popis hotelu

Přímo na pláži. Ubytování ve vilkách. WiFi zdarma.

Poloha

klidná. Na jihozápadním pobřeží ostrova Bali. Uprostřed divoké přírody, obklopen rýžovými terasami s výhledem na krásné černé písečné pláže a Mount Batukaru.

Pláž

přímo na pláži (přístupná po schodech). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Vybavení

48 vil, vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, bazén.

Ubytování

Vilky (A1A/A2A): cca 156 m2, klimatizace, sat. TV, minibar, trezor, kávovar, DVD přehrávač, iPod dokovací stanice, koupelna s vanou, sprchou, WC, fén, terasa, situované v blízkosti pláže.

Vilky (A1C/A2C): cca 275 m2, terasa s výhledem na moře, jinak jako A2A.

Vilky (A1D/A2D): cca 290 m2, výhled na rýžové terasy a horu Batukaru, jinak jako A2A.

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů nebo formou a-la-carte nebo formou výběru z menu. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů nebo formou výběru z menu nebo formou a-la-carte. Při rezervaci plné penze navíc obědy formou bufetových stolů nebo formou výběru z menu nebo formou a-la-carte.

Sport/aktivity

zdarma: jóga, meditace, fitness. Za poplatek: půjčovna jízdních kol, jízda na koni, golf (v blízkosti). Vybrané vodní sporty na pláži (nabídka místních poskytovatelů služeb).

Internet

WiFi ve veřejných prostorách a na pokojích zdarma.

Wellness

za poplatek: masáže a zkrášlující procedury.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; platba kartou: VISA, MasterCard.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Soori Bali *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 764 054
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-soori-bali-bali-indonezia-z764054/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Indonézia

Indonézia je momentálne štvrtá najľudnatejšia krajina sveta. Napriek tomu je celková plocha s 17 500 ostrovmi dostatočne veľká na to, aby sa na každom z nich našiel nejaký panenský kút stvorený pre nezabudnuteľnú exotickú dovolenku. Niektoré názvy známych indonézskych ostrovov sú celosvetovým synonymom pre tropický raj. V tomto ohľade je asi najznámejší ostrov Bali. Príroda Indonézia je vskutku jedinečná. V poradí hneď za Brazíliou tu žije najviac druhov živočíchov a rastlín na svete, čo samozrejme umožňujú početné porasty tropického pralesa. Indonézska ekonomika patrí k najrýchlejšie rastúcim v celej juhovýchodnej Ázii. A práve cestovný ruch v nej má svoje dôležité zastúpenie. Skrátka, v Indonézii je toho tak veľa na spoznávanie. Vedeli ste, že v celej Indonézii sa hovorí viac než štyrmi stovkami jazykov? Mimoriadne bohatý je aj podmorský život v okolí indonézskych ostrovov, preto tu patrí potápanie a šnorchlovanie medzi mimoriadne obľúbené a vyhľadávané aktivity.

Indonézia - viac informácií