Sporthotel Igls

  Rakúsko, Tirolsko, Innsbruck

Sporthotel Igls

    Rakúsko, Axamer Lizum, Tirolsko, Innsbruck
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
vybavenie izieb

Detské postieľky ako prístelky do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, fén, Župan na zapožičanie: zdarma, Papuče na zapožičanie: zdarma, na požiadanie na recepcii, balkón / terasa: na výber, Minibar: splatné na mieste, rádio, telefón, WLAN: zadarmo, trezor: zadarmo, TV s plochou obrazovkou: v kvalite HD.

typy izieb a apartmány

2-3 lôžkové kúpeľne / sprchy / WC, kategória Standard, ~ 20 m2, 2-4 lôžkové kúpeľne / sprchy / WC / balkón, Extra, kategória Comfort, ~ 25 m2, 1 posteľová kúpeľňa / sprcha / WC, ~ 15 m2.

Popis

V Sporthotel Igls môžete očakávať športovú, elegantnú a tradičnú atmosféru so 4-hviezdičkovou rozmaznávacou službou. Zdravá výška, úchvatný výhľad na impozantné horské prostredie a športové výzvy - to je Igls, romantické miesto na slnečnej náhornej plošine.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Igls 50 m, Nákupy: 100 m, Vlaková stanica: Innsbruck 7 km, Letisko: Innsbruck 10 km, Stredisko: Nadmorská výška: 900 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: 0 m, Zjazdové lyžovanie / zjazdové lyžovanie: Nie, Kyvadlová doprava do hotela: zadarmo na Bergbahn, podľa dostupnosti.

všeobecné vybavenie

Sála / hala: s krbom, WLAN: zadarmo, výťah, parkovisko: zdarma, garáž: platí sa na mieste, Euro 8, - za deň, reštaurácia Winter Garden a Grill-Stüberl (a la carte), deň a nočný bar s Pianomusic, Happy Hour: 18:00 - 19:00 Hodiny, nápoje sú za polovičnú cenu.

Fitness, wellness

Wellness plocha: 700 m2, pre deti nad 14 rokov, musí byť sprevádzaná dospelým. Krytý bazén: 20 x 5 m dlhý, 28 stupňov, deti bez veku, ak je v sprievode dospelej osoby, parný kúpeľ, sauna so saunou, infračervená kabína, priestor na opaľovanie a relax s bazénom, ponorný bazén, bazén Kneipp, hygienická vírivka, vitalizujúce čaje pri bare pri bazéne, otváracie hodiny: otvorené denne od 07:00 do 20:00, sauna otvorená denne od 16:00 do 20:00.

Stravovanie

Raňajky, nápoj na privítanie, raňajky formou bufetu: rozsiahle, s roľníkom a samostatnou vaječnou prípravou.

Stravovanie za príplatok

Večera: 4-chodové menu s možnosťou výberu (možnosť vegetariánskeho), vianočná večera (24.12.): Na polpenzii.

Aktivity v cene

fitnescentrum, Innsbruck uvítacia karta: po dobu vášho pobytu, ako je zverejnené na mieste.

Deti

detská postieľka; Detská izba, Detské menu.

Domáci maznáčikovia

17 EUR - za deň, splatné na mieste, bez stravy.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sporthotel Igls ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 468
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-sporthotel-igls-axamer-lizum-rakusko-z1167468/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií