Hotel Steigenberger Alcazar Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

Steigenberger Alcazar

    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
Poloha:

Tento luxusný hotel sa nachádza v zálive Nabq a má súkromnú piesočnatú pláž, ktorá je vzdialená asi 300 metrov. Letisko Sharm El Sheikh je vzdialené približne 12 km a centrum mesta s možnosťou nákupov a zábavy sa nachádza asi 20 km.

Popis:

Rezort pozostáva z hlavnej budovy a 16 vedľajších budov, celkovo poskytuje ubytovanie v 610 izbách. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s recepciou a lobby barom, dve bufetové reštaurácie, niekoľko á la carte reštaurácií či barov. Wi-Fi pripojenie zdarma vo všetkých verejných priestoroch. Ďalej je v hoteli k dispozícii zopár obchodov so suvenírmi, kaderníctvo, či kúpeľné centrum. Vo vonkajšom areáli sú 3 bazény, oddelené detské bazény a slnečná terasa. Ležadlá, slnečníky a osušky sú ponúkané bez poplatku pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:

Izby typu superior sú vybavené kúpeľňou so sprchou, WC, sušičom vlasov, satelitnou TV, telefónom, trezorom, Wi-Fi pripojením. Každá z izieb má balkón alebo terasu, za príplatok je možný aj výhľad na bazény. Izby typu swim-up sú za príplatok a majú priamy prístup k bazénu. Pre rodiny s deťmi sú určené rodinné izby, ktoré majú rovnaké vybavenie, avšak sú priestrannejšie a majú oddelenú obývaciu časť.

Šport a zábava:

2 tenisové kurty (osvetlenie za poplatok), plážový volejbal, minigolf, aerobik, fitness centrum, vodné pólo, basketbal, stolný tenis. Za poplatok kúpeľné centrum, hammam, parný kúpeľ, vírivka, kúpeľné procedúry. V hoteli sú denne organizované animačné programy, večer aj so živou hudbou.

Deti:

Detský klub, detské ihrisko, tobogány.

Stravovanie: Ultra All Inclusive

Raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu. Počas dňa občerstvenie, popoludní káva, čaj, zmrzlina, polnočný snack, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje nonstop 24 hodín.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Steigenberger Alcazar Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 632 491
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-steigenberger-alcazar-sharm-el-sheikh-egypt-z1632491/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).