Hotel Sugar Beach a Viceroy Resort

  Svätá Lucia, Soufriere

Sugar Beach a Viceroy Resort

    Svätá Lucia, Svatá Lucie-severní pobř.
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Zraz na letisku a odbavenie 2 hodiny pred plánovaným odletom. Let do Londýna, po prílete na transfer do hotela v blízkosti Gatwick. Nocľah.

2: ODLET Z LONDÝNA
Raňajky, presun na letisko. Odlet na Sv. Luciu, prílet na letisko Hewanorra, transfer do hotela podľa výberu.

3 - 8: SVÄTÁ LUCIA
Raňajky. Voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy. Možnosť využitia ponuky fakultatívnych výletov miestnych cestovných kancelárií. Pri návšteve Svätej Lucie určite nevynechajte prechádzku starým mestom Castries s katedrálou a farbistými obchodíky s rumom, návštevu ostrova Pigeon s ruinami starej pevnosti, oblasti Soufriere s krásnou scenériou, vodopády, dymiacimi sírnymi vývery a termálnymi minerálnymi kúpeľmi. Ak milujete nočný život, odporúčame navštíviť piatkovej party v Gros Islet a Anse la Raye. Svätá Lucia ponúka vynikajúce možnosti na šnorchlovanie a potápanie.

9: ODLET DO VIEDNE
Voľno na kúpanie a opaľovanie, popoludní transfer na letisko a odlet späť do Viedne.

10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Sugar Beach a Viceroy Resort ***** 5*

Popis: hotel sa nachádza na bývalej plantáži cukrovej trstiny, na jednom z najkrajších miest ostrova, medzi kopcami Les Pitons (na zozname UNESCO), obklopuje ho tropický prales a jediná biela pláž na ostrove. V blízkosti je činný vulkán a vodopády. Hotel je asi 1,5 hodiny jazdy od letiska.

Vybavenie: 3 reštaurácie, 2 bary, bazén, záhrada, slnečníky a ležadlá, sauna, reštaurácia, recepcia, požičovňa áut, práčovňa, masáže, ajurvéda, kúpele, jacuzzi, hotelový trezor, stráženie detí, fitnes, detský klub, bazén, bar.

Pláž: privátna hotelová pláž s bielym pieskom priamo pri hoteli.

Zábava a šport: zdarma windsurfing, plachtenie, kajaky, vodné bicykle, šnorchlovanie, tenis, plážový volejbal, stolný tenis, fitness, joga, pilates, aerobik. Zdarma je tiež jeden ponor denne okrem nedele a jedna lekcia potápania pre začiatočníkov za pobyt. Za príplatok je potápanie a potápačské kurzy a lekcie tenisu.

Stravovanie: raňajky, za príplatok možnosť polpenzie alebo All Inclusive.

Vybavenie izieb: 67 viliek a 11 izieb v hlavnej budove je vybavených klimatizáciou, telefónom, rádiom, žehličkou, sušičom vlasov, chladničkou, TV, trezorom, kávovarom. Vily majú navyše priestranné terasy a privátne bazény.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sugar Beach a Viceroy Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 668 796
Dnes 8–16 h