TSB Sunny Victory Apartmány

  Bulharsko, Slnečné pobrežie

Sunny Victory

    Bulharsko, Slnečné pobrežie
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis a poloha

Aparthotel Sunny Victory je skvelým miestom pre pokojnú dovolenku. Nachádza sa 400 metrov od krásnej piesočnatej pláže a necelé 3 kilometre od centra rezortu. V blízkosti hotela sa nachádza niekoľko reštaurácií, supermarket a taktiež aj zastávka vláčika, ktorým sa dostanete do centra rezortu za pár minút.

Vybavenie hotela

Areál Sunny Victory Vám prináša krásnu slnečnú terasu, na ktorej sa nachádzajú lehátka a slnečníky, a taktiež aj bazén. V blízkosti sa nachádza minimarket, Recepcia hotela je pre Vás otvorená denne 24 hodín a nachádza sa na nej aj trezor, ktorý môžete za poplatok použiť. Wi-Fi pripojenie je vo verejných priestoroch bez poplatku. Parkovať môžete na súkromnom parkovisku alebo na ulici bez poplatku a v podzemnej garáži za poplatok.

Vybavenie izby

Štúdia a apartmány sú vybavené kuchynským kútom, kuchynskými riadmi, jedálenským stolom, chladničkou, TV, klimatizáciou, balkónom s výhľadom na bazén alebo okolie hotela a sprchou spolu s toaletou. Aparthotel Vám ponúka možnosť zarezervovať si detskú postieľku vopred za poplatok. Izby sú upratované každý deň a posteľná bielizeň je menená každé 3 až 4 dni.

Stravovanie

V aparthoteli sa môžete stravovať formou raňajok, polpenzie alebo plnej penzie alebo si vybrať pobyt bez stravy. V areáli hotela sa nachádza a la carte reštaurácia a bar. V každej izbe sa nachádza plne vybavený kuchynský kút a v areáli nájdete menší obchod s potravinami a 200 metrov od hotela sa nachádza supermarket.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

TSB Sunny Victory Apartmány ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 860 639
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-sunny-victory-slnecne-pobrezie-bulharsko-z860639/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií