Tasmaria Aparthotel

  Cyprus, Paphos

Tasmaria Hotel

    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Tento príjemný hotel sa nachádza v pokojnej časti Paphosu, v blízkosti hlavnej turistickej oblasti s množstvom barov a reštaurácií, cca 800 m od najbližšej pláže, neďaleko the Tombs of the Kings. Táto časť ponúka históriu aj kultúru, zároveň výhodu, že sa nachádza mimo rušného prístavu a staré aj nové centrum je v okruhu 1,5 km. Najbližie golfové ihrisko je len 20 minút autom.

Ubytovania

K dispozícii sú: štúdiá pre 2-3 osoby, apartmány pre 2-4 osoby
Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, kuchynka, chladnička, zariadenie na prípravu kávy a čaju, hriankovač, balkón alebo terasa, klimatizácia za poplatok

Služby hotela

24-hod. služby recepcie, vonkajší bazén s terasou s lehátkami, slnečníkmi a barom, Tv miestnosť, zmenáreň, hotelový trezor, klimatizácia vo verejných priestoroch

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia 

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

0220 665 410 Číslo zájazdu: 774 291
Dnes 8–16 h

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií