Hotel The Breakers Diving & Surfing Lodge

  Egypt, Hurghada, Soma Bay

The Breakers Diving

    Egypt, Hurghada, Soma Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
Poloha:

Tento moderný hotel je situovaný v pokojnejšej časti strediska, priamo pri súkromnej piesočnatej pláži. Oblasť je ideálna aj na šnorchlovanie, nájdete tu totiž priam fascinujúci koralový útes. Okrem šnorchlovania je toto miesto doslova rajom pre potápačov, surfistov, či vyznávačov iných vodných športov.

Popis:

V tomto hoteli s veľmi príjemnou atmosférou sa nachádza 173 izieb. Vybavený je samozrejme vstupnou halou s recepciou a WiFi pripojením, taktiež tu nájdete hlavnú bufetovú reštauráciu, niekoľko barov, fitness centrum alebo kino pod holým nebom. Oddýchnuť si môžete aj na slnečnej terase s krásnym výhľadom. Vo vonkajšej časti je hosťom k dispozícii vyhrievaný bazén, plážový bar s chill-out zónou, panoramatická sauna s výhľadom na more, alebo oblasť vyhradená na precvičenie jogy.

Ubytovanie:

Komfortne zariadené izby sú vybavené kúpeľňou, sušičom vlasov, telefónom, SAT TV, WiFi, trezorom, minibarom (za poplatok), klimatizáciou a balkónom alebo terasou. K dispozícii sú taktiež izby s výhľadom na more.

Šport/Zábava:

Panoramatická sauna s výhľadom na more, plážový volejbal, posilňovňa, futbal, tematické večery, príležitostne živá hudba.

Stravovanie: Polpenzia

Raňajky a večera formou bufetu, obed formou výberu z menu.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The Breakers Diving & Surfing Lodge ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 632 685
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-the-breakers-diving-hurghada-egypt-z1632685/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).