The Grand Hotel Sharm El Sheikh

  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid

The Grand Hotel Sharm el Sheikh

    Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska (cca 30 min.)
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Možnosť zarezervovať vopred párty balíček
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
Poloha:

Nádherný 4,5-hviezdičkový rezort leží na vyvýšenom útese s fascinujúcim výhľadom. Z krásnej a udržiavanej pláže je očarujúci výhľad na more. Vstup do mora je cez koralový útes, preto je potrebná obuv do vody. Odporúčame pre skúsených plavcov. Hotel nie je vhodný pre vozíčkarov a kočíky, nakoľko areál hotela je pretkaný množstvom schodov.

Popis:

Komfortný hotel s výhľadom na Červené more a slávny ostrov Tiran disponuje veľkou halou s recepciou, kde sa nachádza zmenáreň a lobby bar. Našim hosťom ponúkame bufetové reštaurácie, la carte reštaurácie, Panini kútik, bazénový Island Grill bar, relaxačný bar pri bazéne a rôzne iné bary. Uprostred fascinujúcej záhrady sa rozprestiera komplex 8 bazénov a 2 detských bazénov. V hotely sa nenachádzajú izby vhodné pre hendikepovaných.

Pláž:

Prekrásna pláž s vlastným útesom vhodným na šnorchlovanie a potápanie leží priamo pred hotelom. Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma. Hotel nie je bezbariérový.

Ubytovanie:

- štandardné izby:sa nachádzajú po stranách hotelového komplexu. Majú kúpeľňu, WC, fén, klimatizáciu, trezor, SAT – TV, chladničku a balkón alebo terasu s výhľadom na bazén, alebo do záhrady.
- junior suite:sú väčšie ako štandardné izby. Majú kúpeľňu, WC, fén, klimatizáciu, trezor, SAT – TV, chladničku, balkón alebo terasu. Izby sa nachádzajú v prednej línii od mora. Majú výhľad na more alebo do záhrady, obývacie sedenie.
- rodinné izby:pozostávajú zo spálne a obývacej miestnosti. Maximálne obsadenie izby je dvaja dospelí a tri deti.

Stravovanie: All inclusive

Pozostáva z raňajok, obedov a večerí, ľahkého snacku, zmrzliny a koláčikov. Lokálne nealkoholické nápoje, káva a čaj, lokálne alkoholické nápoje od 10:00-24:00 hod. Podrobný rozpis all inclusive služieb a o á la carte reštauráciách obdržia klienti na recepcii hotela pri ubytovaní. Za poplatok sú špeciálne kokteily, importované alkoholické nápoje, fľaškové nápoje, čerstvé ovocné šťavy, špeciálne druhy káv, lobby bar, mini bar. V reštauráciách nie je povolené nosiť plážové oblečenie, otvorené sandále. Nosenie all inclusive náramku je povinné. Reštaurácie a bary sú otvorené podľa sezóny.

Šport a zábava:

Stolný tenis, plážový volejbal, biliard, aerobik, vodná gymnastika, animačné programy. Niekedy večer živá hudba, bezplatný autobus do Na ?ama Bay.

CK Maxi detský klubje otvorený medzi 10:00 a 17:00 hod (otváracie hodiny sa môžu meniť sezónne). Program je variabilný a prispôsobuje sa potrebám a záujmom detí od 4 do 12 rokov. Nemecky hovoriaci tím animátorov pripravuje plán aktivít, prispôsobený všetkým vekovým kategóriám 6 dní v týždni.

CK Baby Serviceje služba pre tých najmenších hotelových hostí CK, poskytovaná vo všetkých hoteloch zo siete RED SEA HOTELS, v spolupráci s CK Maxi detskými klubmi. CK má k dispozícii vo svojich hoteloch rôzne potreby a pomôcky k zapožičaniu, resp. k poskytnutiu za poplatok/kauciu (cca. 10-20 €). Detské postieľky, sieťky proti hmyzu, ohrievače detských fliaš, varné kanvice, podložky na prebaľovanie, zapožičanie kočíka, plážové hračky. Ďalšie výhody pre rodiny s deťmi nájdete v rubrike: Rodiny & deti.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The Grand Hotel Sharm El Sheikh *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 611 630
Dnes 8–16 h

Lokalita