Hotel The Grand Palace Resort

  Egypt, Hurghada

The Grand Palace

    Egypt, Hurghada
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
Poloha:

Novootvorený hotel The Grand Palace sa nachádza vedľa sesterského hotela The Grand Hotel, priamo pri širokej piesočnatej pláži. Od centra samotnej Hurghady je vzdialený približne 10 km, od medzinárodného letiska 3 - 5 km.

Popis:

Tento luxusný hotelový rezort je najnovším 4,5* hotelom, ktorý je určený len pre dospelých. Hosťom ponúka ubytovanie v 319 izbách, vybavený je vstupnou halou s elegantným lobby barom, s niekoľkými reštauráciami. Hotel obklopuje priestranný vonkajší areál, v ktorom nájdete tri bazény (jeden v zime vyhrievaný - momentálne mimo prevádzky) a slnečnú terasu. V tesnej blízkosti hotela sa nachádza aj nákupná pasáž Grand Mall s množstvom obchodov, reštaurácií či barov. V hotely sa nenachádzajú izby vhodné pre hendikepovaných.

Pláž:

Dlhá a čistá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora leží priamo pred hotelom. Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.

Ubytovanie:

- štandardné izby:sú vybavené kúpeľňou (sprcha, WC, sušič vlasov), klimatizáciou, telefónom, SAT – TV, chladničkou a setom na prípravu kávy/čaju. K izbám prislúcha taktiež balkón alebo terasa.
- junior suite:sú orientované na bazén, záhradu alebo more. Nachádzajú sa tu taktiež suity s prístupom do bazéna cez terasu alebo väčšie suity s priamym prístupom do bazéna.
- súkromné vilky s výhľadom na more:sú vybavené spálňou, obývacou časťou, jedálňou, saunou a súkromným bazénom alebo vírivkou.

Stravovanie: All inclusive

Raňajky, obedy a večere v hlavnej reštaurácii. Počas dňa snack, káva, čaj. Miestne alkoholické nápoje k dispozícii od 10:00 do polnoci, nealkoholické 24 hodín. Nosenie AIl inclusive náramkov je povinné. Podrobný rozpis All inclusive služieb obdržia klienti na recepcii hotela pri ubytovaní.

Šport a zábava:

Stolný tenis, biliard, šípky. V susednom hoteli Grand Hotel možnosť využitia sauny, vírivky, a dvoch tenisových kurtov.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The Grand Palace Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 622 361
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-the-grand-palace-hurghada-egypt-z1622361/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).