Hotel The Grand Vígľaš

  Slovensko, Stredné Slovensko, Vígľaš

The Grand Vígľaš - Zámocký pobyt

    Slovensko, Poľana, Stredné Slovensko, Vígľaš
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Zámocký hotel The Grand Vígľaš**** je miesto, kde sa na jednom mieste spája história spolu s luxusnými službami. Hotel sídli v kompletne zrekonštruovanom hrade z 13. storočia. Vyberte si z 55 komnát v ôsmich kategóriách a prežite renesančnú noc pod baldachýnom. Ochutnajte kráľovské raňajky podľa Vášho výberu a nechajte sa pozvať na dobovú hostinu s výhľadom na nádvorie zámku. Povedzte si svoje ÁNO v gotickej kaplnke alebo v rytierskej sále a prežite rozprávkovú svadbu až do svitania. Skombinujte minulosť s prítomnosťou počas Vašich kongresov, seminárov a školení v nerušenom prostredí. Oddýchnite si s nami v hotelovom wellness centre. Presuňte sa v čase s Vašou rodinou, priateľmi a známymi do stredovekých čias a zúčastnite sa prehliadky zámku s odborným výkladom. Vašich malých rytierov potešíme drobným suvenírom a Vás veľkých čaká zaujímavý historický program na nádvorí.

Poloha

v prekrásnom prostredí zvolenskej kotliny nad obcou Vígľaš

  • 14 km na východ od Zvolena.
Stravovanie

raňajky formou bufetových stolov

  • večere formou bufetu, príp. do 30 osôb formou 3-chodového menu
Vybavenie a služby hotela

reštaurácia

  • kaviareň
  • cigar bar
  • vináreň
  • wellness centrum
  • whirlpool bazén
  • bazén s protiprúdom
  • fínska sauna
  • kozmetický salón
  • masáže
  • Wi-Fi v celom hoteli zdarma
  • parkovisko pri hoteli zdarma
Vybavenie izieb

luxusná dvojposteľ

  • kúpeľňa s WC
  • Wi-Fi zdarma
  • TV s plochou obrazovkou s viac ako 30 prémiovými satelitnými programami
  • hotelová bielizeň vrátane županu
  • individuálne nastaviteľná klimatizácia alebo kúrenie
  • minibar (za poplatok)
  • hotelová kozmetika v kúpeľni
  • sušič na vlasy
  • papučky
    Typy izieb
    Classic izba (30 - 37 m2) s možnosťou 1 až 2 prísteliek formou rozkladacej postele
    Superior izba  (35 - 65 m2) s možnosťou 1 až 2 prísteliek formou gauča
    DeLuxe izba (40 - 58 m2) s možnosťou 1 až 2 prísteliek formou gauča
Poznámka

Pobyt so psom možný iba v izbe Superior za poplatok 15 €/noc.

Balíček 1

Wellness pobyt (nástup NE)
2 x ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s polpenziou od nedele, welcome drink, denne 2-hodinový vstup do wellness centra, prehliadka zámku so sprievodcom, klasická masáž chrbta, 10% zľava na ďalšie procedúry, Wi-Fi, parkovanie.

Balíček 2

Zámocký pobyt
2 x ubytovanie s polpenziou v izbe Classic, polpenzia podávaná formou bufetu alebo výber z menu (v závislosti od obsadenosti hotela), denne hodinový vstup do wellness centra, prehliadka zámku so sprievodcom, Wi-Fi, parkovanie.

Balíček 3

Romantický pobyt
2 x ubytovanie s raňajkami v historickej izbe Deluxe, 1 x večera formou bufetu alebo výber z menu (v závislosti od obsadenosti hotela), 1 x 4-chodová romantická večera pri sviečkach, sladké prekvapenie na izbe, fľaša Prosecca na izbe,  denne hodinový vstup do wellness centra, klasická masáž chrbta 25 min., 10% zľava na ostatné procedúry, prehliadka zámku so sprievodcom, Wi-Fi, parkovanie.

Balíček 4

Senior pobyt
2 x ubytovanie v dvojlôžkových izbách, polpenzia, 1 x káva alebo čaj počas dňa, welcome drink, mapa s tipmi na výlety, zapožičanie spoločenských hier, transfer z vlakovej stanice na vyžiadanie, 4-hodinový vstup do wellness počas každého dňa pobytu, 25% zľava na procedúry, prehliadka zámku so sprievodcom, Wi-Fi a parkovanie

Balíček 5

Leto na zámku
Príjemné ubytovanie v historických izbách na 2, 3 alebo 4 noci, raňajky podávané formou bufetových stolov, večere podávané formou bufetových stolov, welcome drink pre celú rodinu, 1 dieťa do 12 rokov zdarma (doplatok v prípade 3. a 4 noci), večerný program každý deň, 1 hodina stolného tenisu alebo biliardu každý deň, mapa s tipmi na výlety, spomienkový suvenír pri odchode, 2-hodinový vstup do wellness počas každého dňa pobytu, 15% zľava na wellness procedúry, prehliadku zámku so sprievodcom, Wi-Fi a parkovanie.Doplnkové služby za poplatok: piknikový kôš, e-bike so sprievodcom, jazda na koni alebo na koči.

Balíček 6

Draculov pobyt
2 x ubytovanie v Draculovom apartmáne, polpenzia, fľaša Draculovej krvi na izbe, welcome drink, Draculova masáž 45 minút, 2-hodinový vstup do wellness počas každého dňa pobytu, 10% zľava na procedúry, nočná prehliadka zámku, Wi-Fi a parkovanie

Balíček 7

Wellness pobyt (nástup PO až SO)
2 x ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s polpenziou s nástupom na ubytovanie v pondelok až sobota, welcome drink, denne 2-hodinový vstup do wellness centra, prehliadka zámku so sprievodcom, klasická masáž chrbta, 10% zľava na ďalšie procedúry, Wi-Fi, parkovanie.

Balíček 8

Halloween alebo Addamsovci na zámku
3 x ubytovanie v historických izbách, raňajky, tematické večere, 2-hodinový vstup do wellness počas každého dňa pobytu, welcome drink, privítanie sluhom Lurchom, kvíz so strýkom Festerom, barber kurz z Gomézom, kurz líčenia s Morticiou, vyrábanie čiernych ruží a kreatívne dielne, jesenná šarkaniáda, vyrezávanie tekvíc, nočná prehliadka zámku, halloween party v maskách, premietanie strašidelných filmov a rozprávok, miniklub, animácie pre deti i dospelých, herňa s nafukovacími atrakciami, biliardom a stolným tenisom

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The Grand Vígľaš ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 275 137
Dnes 8–16 h

Lokalita

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií