Wyndham New Yorker Hotel

  USA, New York, Manhattan

The New Yorker Hotel

    USA, New York, Manhattan, New York City
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne do New Yorku. Voľný program.

2 - 3: NEW YORK
Počas pobytu by ste si nemali nechať ujsť plavbu na Liberty Island so svetoznámou sochou Slobody a ostrov Ellis Island s múzeom emigrácie, ktorý sa stal symbolickým milníkom pre milióny prisťahovalcov, ktorí tu čakali na povolenie ku vstupu do Nového sveta. Ďalej návštevu južného Manhattanu s finančnou štvrťou Wall Street, štvrť módnych trendov Soho či noblesnú Tri-BeCa. Z vyhliadkovej terasy mrakodrapu Empire State Building si v podvečer vychutnáte rozsvecujúce sa mesto.

4: NEW YORK – VIEDEŇ
Voľno, odlet do Viedne.

5: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Poznámka: pobyt v New Yorku je možné predĺžiť o ľubovoľný počet nocí, prípadne skombinovať s pobytom na Floride, alebo kdekoľvek inde v USA.

Poznámka: v New Yorku Vám môžeme prenajať auto s plným poistením: od 73,- EUR/deň.

FAKULTATÍVNE VÝLETY: (na vyžiadanie a spätné potvrdenie; ceny výletov sú orientačné)

PREHLIADKA SO SPRIEVODCOM - prehliadka Manhattanu s česky hovoriacim sprievodcom (8 hod + 1 hod na obed) - cena: cca 399,- EUR/za 2 osôb (osoba naviac 20,- EUR/osoba)
NIAGARA FALLS - celodenný výlet k Niagarskym vodopádom (minimálne 2 osoby) - cena: cca 469,- EUR/osoba
OKRUŽNÁ PLAVBA OKOLO MANHATTANU (3 hod.) - cena cca 39,- EUR/osoba
HOP ON – DOUBLE DECKER - cena cca 59,- EUR/osoba (platný 48 hodín, 4 trasy + 50 zastávok)
WOODBORY COMMON FACTORY OUTLETS - cena cca 39,- EUR/osoba (celý deň, výpredaje značkových výrobcov)
HARLEM GOSPEL TOUR (4 hod.) - návšteva černošskej omše - cena cca 59,- EUR/osoba
LET VRTUĽNÍKOM NAD MANHATTANOM (10 min.) - cena cca 139,- EUR/osoba
NEW YORK CITY TOUR (cca 4 hodiny, servis možný v 7 jazykoch) - cena cca 59,- EUR/osoba

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu The New Yorker Hotel *** 3*

Popis: jeden z najpopulárnejších hotelov s 912-timi izbami sa nachádza v centre New Yorku pár minút od Broadway Theatres, Madison Square Garden či obchodného domu Macy´s.

Vybavenie: 2 reštaurácie, café bar, tanečná sála, 14 konferenčných miestností pre 10 – 600 hostí, obchodné centrum, bankomat, prádelňa, obchod so suvenírmi, parkovanie (za poplatok), trezor.

Zábava a šport: fitness, blízko hotela sa nachádza športový komplex Chelsea Pieta ponúkajúci lekcie aerobiku, bazén, korčuľovanie, horolezeckú stenu a golf.

Vybavenie izieb: káblová TV s možnosťou sledovania filmov (za poplatok) , možnosť pripojenia vysokorýchlostného internetu, sušič vlasov, žehliacu súpravu, chladnička (na vyžiadanie).

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Wyndham New Yorker Hotel ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 259 551
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-the-new-yorker-hotel-new-york-usa-z1259551/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

USA

Spojené štáty americké sú spomedzi všetkých krajín jasným lídrom svetovej tabuľky, čo sa týka príjmov z cestovného ruchu. Prírodné i kultúrne bohatstvo a potenciál USA pre ďalší príval návštevníkov je obrovský. Môžete tu obdivovať najznámejšie národné parky sveta, podobne ako safari v Afrike. Na západe USA sa tiahne od severu na juh mohutné a veľmi vysoké pohorie Kordillery. Americký Stredozápad je poľnohospodárska oblasť, ktorá turistom ponúka relatívne menej zaujímavostí. Veľmi atraktívne sú však východné pobrežia krajiny pri Atlantickom pobreží a západné pobrežie pri Tichom oceáne, kde v priebehu posledných storočí vyrástli najznámejšie veľkomestá ako New York, Los Angeles alebo Philadelphia. Na hraniciach USA s Kanadou sú vyhľadávané severoamerické jazerá. Juh krajiny s najmocnejšou ekonomikou sveta patrí do subtropického pásma a najjužnejšie časti Floridy už majú takmer tropickú klímu.

USA - viac informácií