Hotel The Reef Playacar Resort & Spa

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

THE REEF PLAYACAR RESORT & SPA

    Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

hotelový rezort sa nachádza v srdci Riviera Maya na karibskom pobreží na jednej z najpopulárnejších pláži na Yucatáne. V pešom dosahu mesta Playa del Carmen s možnosťou nákupov, reštaurácií a zábavy. Od letiska je vzdialený cca 60 kilometrov.

Vybavenie

lobby s recepciou, 4 reštaurácie, snack bar pri bazéne, 7 barov, obchodík so suvenírmi, konferenčná miestnosť, 2 bazény, terasa na opaľovanie s ležadlami a slnečníkmi zadarmo, v blízkosti golfové ihrisko.

Pláž

piesočnatá pláž Playacar s jemným pieskom priamo pri hoteli s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá, slnečníky a osušky zadarmo.

Zábava a šport

denné animácie a večerné programy, detský klub, plážový volejbal, stolný tenis, tenisový kurt, biliard, šípky, fitness, aerobic, lekcie tanca, lekcie španielčiny, vodné pólo, úvodné lekcie potápania (v bazéne), požičovňa bicyklov, nemotorizované športy, vodné športy (kajaky, vybavenie na šnorchlovanie).

Stravovanie

raňajky alebo All inclusive (raňajky, obed, večera formou bufetu v hlavnej reštaurácii, možnosť večere v Á la carte reštauráciách, Snack bar a výber zo 4 barov - na výber miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, občerstvenie v Ice cream Parlor bare). V vrezorte sa nachádzajú tieto reštaurácie a bary: Chulavista (hlavná reštaurácia s bufetovými stolmi), Botticelli (talianska), Terraza Grill (mexické špeciality, gril), Deli Snack Bar (bar pri bazéne v blízkosti pláže, ponuka nápojov a snackov - pizza, burgre, tacos a pod.), Ice Cream Parlor (ponuka kávy a zmrzliny), Cenote (čaj a káva), Azul 48 (swim-up pool bar), Papo´s Bar (bar, večerný program), La Chiquita (koktejlovy bar pri pláži), Nico´s Lounge Bar (len v programe Premium Package), La Cascada (lobby bar).

Vybavenie izieb

196 moderných izieb vybavených vlastným sociálnym zariadením (sprcha, WC), sušičom vlasov, klimatizáciou, minibarom, ventilátorom, trezorom, SAT/TV, Wi-Fi pripojenie za poplatok, balkónom alebo terasou.

Poznámka

Typy izieb sú: Superior a Premium.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: THE REEF PLAYACAR RESORT & SPA ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Playa del Carmen, Playacar
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The Reef Playacar Resort & Spa ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 401
Dnes 8–16 h

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

THE REEF PLAYACAR RESORT & SPA
    Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

Cena
2 618 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 401

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 219,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €