The View Hotel Novi Spa Hotels

  Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski

Hotel THE VIEW

    Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Hotel THE VIEW

Poloha

luxusný, moderne zariadený hotel vo svahu v borovicovom háji, cca 1,5 km od mesta Novi Vinodolski.

Vybavenie a služby

v areáli - reštaurácia, coctail bar, pizzeria, beauty salón, zmenáreň, kongresové centrum, obchodíky, terasa.

Ubytovanie

typ 2(+0) - klimatizovaná 2lôžková izba - veľkosť cca 28 m2 - sprcha a WC, typ 2 (+0) J.SUITE - veľkosť cca 40 m2 - klimatizovaná 2lôžková izba s manželskou posteľou, denná miestnosť, 2x LCD TV, sprcha a WC, balkón, typ 4 (+0) - veľkosť cca 50 m2 - klimatizované dve 2lôžkové izby (jeden s manželskou posteľou, druhá spálňa s oddelenými lôžkami, 2 kúpeľne), vždy s telefónom, WI-FI ZADARMO, minibarom, prístrojom na kávu a čaj, fén, župan, papuče. Písmeno M pri niektorých typoch znamená orientáciu izby na more.

Šport a zábava

3 vonkajšie bazény, detský bazén, wellness centrum (jedno z najväčších v Európe - 10 000 m2), vnútorný bazén, whirlpool, detské mestečko (nafukovacie hrady, ihrisko, preliezačky, atď.), tenisové centrum (4 kurty), stolný tenis, ihrisko na loptové hry, plážový volejbal, potápanie, animácie pre deti, vodné športy.

Stravovanie

raňajky formou bufetu, s možnosťou dokúpenia večerí.

Pláž

hotelová pláž okruhliaková, kamenistá, cca 50-300 m.

Doplňujúce informácie

klienti majú ZADARMO - vstup do vonkajšieho bazéna, detského hradu, vstup do wellness centra NOVISPA - za poplatok 10 EUR/osoba/deň - vnútorný bazén s morskou vodou, fínske a turecké sauny, relax zóna, fitness (všetko iba pre osoby od 16 rokov ), ležadlá a slnečníky pri bazénoch ZADARMO v obmedzenom množstve. Pobytová taxa cca 1,4 EUR/osoba/deň - platí sa na mieste. Parkovanie za poplatok cca 10 EUR/deň - platí sa na mieste. Pri apartmánoch kaucia 200 EUR - platí sa na recepcii, vratná v deň odchodu. Nárok na ubytovanie vzniká po 16 hodine.

Výhody a benefity

Pri zakúpení pobytu na min. 5 nocí v termínoch do 28.6. a od 6.9.Vám bude poskytnutá mimoriadna zľava 10%. Pri zakúpení pobytu na min 14 nocí v termínoch do 28.6. a od 6.9. Vám bude poskytnutá mimoriadna zľava 10%. Zľavy možno sčítať so zľavou za skorý nákup.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

The View Hotel Novi Spa Hotels *****
Typ pláže: kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 056 013
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-the-view-kvarner-chorvatsko-z1056013/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií