Therme Laa - Hotel & Silent Spa

  Rakúsko, Dolné Rakúsko, Laa an der Thaya

Therme Laa Hotel & Silent Spa ****sup.

  Rakúsko, Dolné Rakúsko, Rakúske termály, Laa an der Thaya
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vitajte v Thermen-Paradise! Štvorhviezdičkový hotel Thermenhotel sa nachádza v malebnej krajine Weinviertel v Dolnom Rakúsku. , , ,

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Laa / Thaya 1 km, Verejný vnútorný bazén: Therme Laa / Thaya 200 m, Vlaková stanica: Laa / Thaya 1 km, Letisko: Wien Schwechat 90 km, Kyvadlová doprava do hotela: zadarmo, z vlakovej stanice do hotela pre hoteloví hostia prichádzajúci vlakom, priame vlakové spojenie z železničnej stanice Meidling, Viedne uprostred a Viedne Floridsdorf do Laa a .D. Thaya,.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Recepcia, Sála / Lobby, WLAN: Bezplatne vo všetkých izbách a verejných priestoroch hotela, ako aj v termálnej reštaurácii, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: zdarma, Garáž: platí sa na mieste Euro 5 , 90 za noc, Reštaurácia, Bar, Seminárna miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka je k dispozícii ako prístelka do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, sušič vlasov, župan na zapožičanie: vrátane a osuška zahrnutá v kúpeľoch Laa Bag a je možné ju použiť v hoteli, papuče na zapožičanie: vrátane batožiny Therme Laa a je možné použiť v hoteli, balkón / terasa: všetky izby, klimatizácia: zdarma, Minibar: na mieste, rádio, telefón, káblová TV, WLAN: zdarma, internet: zadarmo, trezor: zadarmo poplatku, nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2-3 Posteľná vaňa / sprcha / WC / balkón, 30 m2, 1 Posteľná vaňa / sprcha / WC / balkón, ~ 30 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna:, deti majú vstup do hotelovej sauny od 14 rokov (fínska sauna, parný kúpeľ, sanárium, relaxačné miestnosti). Krytý bazén: ca. 95 m2, Vonkajší bazén, Parný kúpeľ, Sauna, Fínska sauna, Bio sauna, Relaxačná miestnosť, Otváracia doba: Vonkajšia vírivka 07: 00-22: 00 hod., Termálne kúpalisko: cca. 7 800 m2, krytý termálny bazén, masážny bazén, soľný bazén, aktívny bazén, vonkajší bazén, detský kútik, tobogán, rodinná textilná sauna, relaxačné miestnosti, využitie prepojeného Therme Laa (vstup pre hotelových hostí už o 30 min. Skôr ).

Fitness, Wellness, Služby na mieste

masáže; procedúry, prístup do saunového sveta: 8,70 EUR na osobu / deň, prístup do kúpeľov Silent: s predbežnou rezerváciou a dostupnosťou.

Stravovanie

Polpenzia, welcome drink, raňajky formou bufetu: bohaté raňajky formou bufetu, večere (5 chodov): menu s možnosťou výberu alebo bufet.

Aktivity v cene

Posilňovňa: kardio-fitness-zóna, krytý tenisový kurt, účasť na aktívnych \ t

Deti

detská postieľka; Detské menu, Detská stolička.

detska zarizeni za priplatok

Opatrovateľka nosnosti.

Domáci maznáčikovia

po dohode, za poplatok 25, - EUR za noc, bez stravy.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Therme Laa - Hotel & Silent Spa *****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 075 206
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií