Atolon Hotel

  Španielsko, Mallorca, Cala Bona

Hotel Atolon

    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Cala Millor
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis lokality

Cala Millor je najväčšie letovisko na vychodnom pobreží Mallorky. Od hlavného mesta Palma de Mallorca je vzdialené asi 65 kilometrov. Cala Millor je zaujímavé pre návštevníkov hlavne pre svoju krásnu pláž dlhú až takmer dva kilometre a kvalitné zázemie. More je tu čisté, rovnako ako celá pláž, ktorá disponuje jemnym pieskom. Pozdĺž pláže sa tiahne dlhá promenáda, ktorá je najrušnejším miestom letoviska. Nachádza sa na nej väčšina obchodov, barov a reštaurácií. Nočnú zábavu zabezpečuje niekoľko diskoték. Stredisko ponúka množstvo športového vyžitia - tenisové kurty, kurty na squash, minigolf, plachtenie a potápanie.

Info

Moderný menší hotel Atolon leží na malom výbežku priamo pri mori v miestnej časti Cala Bona. Na piesočnatú pláž je to len niekoľko minút chôdze. Obchody a reštaurácie sú priamo v najbližšom okolí. Vzdialenosti pláž 190 m centrum 200 m nákupné možnosti 50 m letisko 65 km

Ubytovanie

Ubytovanie: dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky izby bočne orientované na morskú stranu (za príplatok) izby priamo orientované na morskú stranu (za príplatok) jednolôžkové izby (za príplatok) klimatizácia (zdarma) WiFi (zdarma) TV/SAT, telefón trezor (za poplatok) TV/SAT, telefón minichladnička vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy balkón Vybavenie hotela: vstupná hala s recepciou WiFi (zdarma) reštaurácia lobby bar, bar pri bazéne bazén, detský bazén ležadlá a slnečníky pri bazéne (zdarma) terasa na opaľovanie

Stravovanie

polpenzia, raňajky a večere formou bufetových stolov iba raňajky (info v CK)

Pláž

piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora ležadlá a slnečníky (za poplatok)

Šport a zábava

požičovňa bicyklov (za poplatok) vodné športy na pláži (za poplatok)

Doprava

letecky Bratislava trvanie letu 2 hod. 30 min transfer cca 60 min

Mienka CK

Veľmi pekne vybavený hotel s kvalitnými službami. Nezvyčajne situovaný hotel a bazén poskytujú nádherné výhľady na more a okolie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Atolon Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 791 626
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-atolon-balearske-ostrovy-spanielsko-z791626/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií