Tsokkos Protaras Beach Hotel

  Cyprus, Protaras

Tsokkos Protaras

    Cyprus, Južný Cyprus, Protaras
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Moderný štvorhviezdičkový hotel Tsokkos Protaras je postavený neďaleko nádhernej piesočnatej pláže s nebesky modrým morom v centre Protarasu. Jeho poloha, elegancia, vysoká úroveň hotelových služieb a milý personál predurčuje tento hotel k stráveniu nádhernej dovolenky pre všetky vekové kategórie, ako aj pre rodiny s deťmi.

poloha

hotel Tsokkos Protaras sa nachádza v centre strediska Protaras cca 200 metrov od množstva obchodíkov, reštaurácií a centra s rušným večerným životom. Hotel od pláže oddeluje upravená promenáda resp. chodníček, ktorý využívajú dovolenkári na prechádzky, ranný beh a pod. Od prekrásnej a vyhľadávanej pláže Sunrise Beach, ktorá je ocenená modrou vlajkou za čistotu, je vzdialený približne 150 metrov. Pozvoľný vstup do mora ocenia najmä rodiny s deťmi. Po pešej promenáde popri mori sa dostanete aj k nádhernej a známej pláži Fig Tree Bay, prechádzkou cca 1,3 km. Ponuka vodných športov a atrakcií (za poplatok). Od letiska v Larnace je vzdialený cca 55 kilometrov.

hotel

v hoteli sa nachádza štýlová vstupná hala s recepciou, posedením, hotelová reštaurácia, lobby bar, bar pri bazéne, vonkajší bazénový komplex s centrálnym členitým bazénom, kľudovým bazénom, 2 detské bazény, slnečníky a ležadlá pri bazéne zdarma, plážové osušky (za vratný depozit), sauna a vírivka (za poplatok), WI FI v priestoroch lobby zdarma, tenisové ihrisko, stolý tenis, biliard, posilňovňa. V hoteli usporiadajú animácie s pestrým programom (vodný aerobik, živá hudba, miniklub pre deti, večerná mini disco). 1 x za pobyt vstup do aquaparku hotela Anastasia Beach (vzdialený cca 15 minut od hotela)

izby

klimatizované dvojlôžkové izby zariadené v modernom štýle s možnosťou 1 prístelky, ďalej izby s možnosťou ubytovania až pre 4 osoby - izba nie je rodinná - je to štandardná izba (za príplatok), vlastné hygienické zariadenie (WC, sprcha alebo vaňa), TV SAT, sušič na vlasy, telefón, mini chladnička, trezor (za poplatok 2 EUR/deň), na izbe set na prípravu kávy a čaju, balkón s posedením.

stravovanie

all inclusive - raňajky, obedy a večere podávane formou chutných švédskych stolov, neobmedzená konzumácia miestnych nealkoholických, alkoholických nápojov, miešané nápoje, čapované pivo, víno. Počas pobytu bude mať hotel každý večer tematické večere, detská strava, show cooking, občerstvenie a snacky vo vyhradených hodinách v areáli hotela, zmrzlinu, kávu, čaj a snacky aj v poobedňajších hodinách. Možnosť zabezpečiť stravovanie pre celiatikov, aj bezlepkový chlieb. (nahlásiť vopred).

plaz

krásna dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora Sunrise beach cca 150 metrov od hotela. Slnečníky a ležadlá na pláži za poplatok.

doprava

letecká

typ stravy

all inclusive

informacie o krajine a stredisku

CYPRUS
tretí najväčší ostrov v Stredozemnom mori zvyknú volať aj Afroditin ostrov. Podľa gréckej mytológie sa práve na tomto ostrove zrodila Afrodita – bohyňa lásky a krásy. V súčasnosti je ostrov administratívne rozdelený na dve časti, Severný Cyprus – obývaný cyperskými Turkami a južnú časť ostrova, kde žijú cyperskí Gréci. Národy, ktoré ostrov po stáročia kolonizovali, tu zanechali stopy v podobe antických chrámov, byzantských kláštorov roztrúsených po celom území, cez križiacke pevnosti, až po benátske múry a islamské mešity. Dnes Cyprus vyhľadávajú predovšetkým milovníci peknej prírody. Takmer celý ostrov je zalesnený a právom sa nazýva aj zelený ostrov. Patrí k najslnečnejším miestam v Európe s viac ako 300 slnečnými dňami v roku. Pláže majú jemný zlatistý piesok, priezračne čisté more a plytký vstup do mora. K tým najzaujímavejším miestam Severného Cypru patrí napríklad polostrov Karpaz, ktorý je vyhľadávaným národným parkom, pláže ako Golden Beach, Alagadi, Acapulco patria k tým najkrajším. Z miest odporúčame navštíviť starobylú Famagustu, hlavné mesto Nikóziu, či prímorské mestečko Kyrenia so starobylou pevnosťou. Jedinečná príroda, bohatá história ostrova, pohostinné domáce obyvateľstvo, výborná kuchyňa a vysoká úroveň poskytovaných služieb každoročne na Cyprus priťahujú množstvo návštevníkov z celého sveta.

PROTARAS

10 kilometrov od strediska Ayia Napa sa nachádza známe živé turistické stredisko Protaras. Leží na juhovýchodnom výbežku gréckej časti ostrova. Dnes sa Protaras nazýva aj 'krajina veterných mlynov' zachovávajúc nostalgiu minulosti. Dovolenka Cyprus - stredisko Protaras je známe aj dvoma plážami a to Fig Tree Bay a Sunrise Beach. V okolí nájdete aj zabudnuté zátoky a pláže ideálne na potápanie a šnorchlovanie. Ak sa vyberiete vyhliadkovou loďou na výlet navštívíte aj tajomné morské jaskyne s kúpaním priamo z paluby lode. V uličkách Protarasu znejú ľudové piesne či moderné hity, podvečer ožíva celé stredisko. V reštauráciách kuchári pripravujú podľa tradičných receptov rôzne morské plody, ryby, gyros, kozí syr. Môžete si pochutnať na ovocí, ktoré dozrieva na horúcom cyperskom slnku. Cyprus je tou správnou voľbou - dovolenka objednaná ako First moment alebo Last minute, či ako darček pre Vašich blízkych ktorým chcete urobiť radosť. Aj keď len na chvílu pocítiť atmosféru tohto ostrova, uvidíte že dovolenka vo Vás zanechá krásne spomienky na tento čarokrásny ostrov. Let z Bratislavy do Larnaky trvá približne 2 hodiny 55 minút.

fakultativne vylety

Nikózia – výlet spojený s návštevou starej časti Nikózie, Cyperskej brány, Sulejmanovej mešity a Katedrály sv. Sofie.

plavba lodou

– plavba loďou pozdĺž cyperského pobrežia so zastávkami v krásnych zátokách s kúpaním.

polostrov karpaz

– návšteva rybárskej dediny Bogaz, Kláštora sv. apoštola Ondreja, mešity v dedine Dikarpaz a kúpanie na Zlatej pláži.

kyrenia, bellapais

– návšteva hradu sv. Hilariona, spolu s hradmi Bufavento a Kantara, výstup na pohorie ,,Piatich prstov“ a prehliadka opátstva Bellapais, ktoré je majstrovským dielom gotického umenia.

famagusta

výlet spojený s prehliadkou kláštora sv. Barnabáša, starovekého mesta Salamir – rímske kúpele, zastávka na pláži Long beach, prehliadka mestských hradieb vo Famaguste a návšteva mesta Varosha – mesta duchov.

Základná cena zahŕňa

  • 7, 10,11 x ubytovanie so službami all inclusive, letecká doprava Bratislava - Larnaca - Bratislava, Košice - Larnaca - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 230 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmenálny príplatok 25,- EUR/osoba. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/os./deň, poistenie opustenej domácnosti 2,50 EUR/deň.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Tsokkos Protaras ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Protaras, Protaras
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Tsokkos Protaras Beach Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 977 972
Dnes 8–16 h

Lokalita

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Tsokkos Protaras
    Cyprus, Južný Cyprus, Protaras

Cena
964 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 977 972

Zájazd

osoba na pevnom lôžku
0
708,50 €
dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
0,00 €
povinný emisný a enviromentálny príplatok - osoba od 2 rokov
0
25,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
60,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - osoba od 2 rokov
0
230,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
78,00 €